Een ruime woning in Veessen

Wanneer je op zoek bent naar een grote tuin, is deze woning in Veessen de perfecte optie. Er is veel mooi aan dit huis, maar het perceel met een oppervlakte van ruim 3.500 vierkante meter, brengt absolute meerwaarde met zich mee. Aan ruimte is dus geen gebrek en dat biedt een heleboel opties voor wie geïnteresseerd is. Er is weinig aan de tuin toegevoegd naast een slootje, grote grasvelden en een aantal hoge bomen. Hierdoor is het mogelijk om een eventuele jacuzzi of buitenzwembad te plaatsen. Nu is er plaats voor een geheel waterpark, dus moet een bescheiden bad voor tijdens de hete dagen makkelijk passen. Ook is er aan de achterzijde van de woonboerderij een oud schuurtje geplaatst. Momenteel functioneert dit als oude opslagplaats, maar de creatievelingen onder ons zullen er een toekomstig tuinhuisje of buitensauna in zien.

 

Een prachtig Hollands plaatje

Bij deze prachtige omgeving past enkel een woning zoals deze. De foto’s zijn te vergelijken met een oud-Hollands schilderij, schitterend! Bij het betreden van de oprijlaan springt allereerst de schoonheid van de oude woonboerderij in het oog. De voorzijde van het huis is enorm en overweldigend. Ook valt de voordeur erg op. Hier zijn namelijk de oude staldeuren van weleer nog te zien. Deze deuren staan geopend waarachter zich de daadwerkelijke voordeur bevindt. De architect door wie het huis in 2021 volledig werd gerenoveerd, heeft er dus aan gedacht om de antieke charme van de boerderij terug te laten zien. Bij binnenkomst zien we deze details ook veelvuldig terug. De enorme houten balken verraadden dat de woning van origine een boerderij is. Het maakt de woning wel heel ruimtelijk en het plafond is geplaatst op maar liefst elf meter hoogte. Om deze ruimte optimaal te benutten is er niet gekozen voor een normale trap naar de bovenliggende kamers. De architect heeft gekozen voor een zogeheten ‘loopbrug’ die het voorhuis met de slaapkamers in verbinding brengt. Wanneer je naar beneden kijkt, is de betonnen vloer te zien die voorheen ook daadwerkelijk in de stal heeft gelegen.

Een antieke woning met luxe vertrekken

Hoewel de woning erg oud is, is er op het gebied van luxe en comfort genoeg keuze. De royale woonkamer is door een enorme schuifpui te verbinden met de luxe veranda. Bovendien zijn er een royale loungekamer en een eigen sportschool te betreden van uit de woonkamer. Om te relaxen en/of fit te worden hoef je deze oude woonboerderij dus niet eens te verlaten. De bovenverdieping biedt eveneens volledige rust en privacy. Vanuit de slaapkamers is het uitzicht erg rustgevend en landelijk. Zo kan er genoten worden van de Nederlandse landschappen die er kunstig uitzien.

Hoog prijskaartje op Funda

De locatie van de woonboerderij zorgt niet enkel voor een mooi uitzicht. Ook de bereikbaarheid van de Randstad, sportclubs en een jachthaven is helemaal prima. Deze jachthaven is vanaf het terras te zien en kan dus goed gebruikt worden voor diverse boottochten op de IJssel. Voor zowel de geweldige tuin, perfecte locatie en gigantische woonruimte moet uiteraard flink in de buidel worden getast. Op dit moment staat de woonboerderij op Funda te koop voor maar liefst 1.850.000 euro. Deze villa is dus helaas niet aan ons allemaal besteed mannen, maar zeg nooit nooit!