Maak kennis met Sterre Heijnen

Grote kans dat er bij het horen van de naam Sterre Noëlle Heijnen een belletje begint te rinkelen. Deze blondine was het afgelopen jaar namelijk te zien in de documentaire De nieuwe getuigen van Auschwitz, waarin zij samen met vier andere jongvolwassenen een reis maakte naar het voormalige concentratiekamp. Een heftige documentaire waar wij een mooie kant van de jongedame zagen.

Verder gaat deze knappe verschijning niet onopgemerkt voorbij op sociale media. Zo trekt zij miljoenen kijkers met haar hilarische TikToks over alledaagse dingen, waardoor haar volgers telkens weer in een deuk liggen. Maar het populairste is zij qua volgers op Instagram. Hier is zij met ruim 73,9000 fans namelijk uitgegroeid tot een heuse content creator. Door dat grote aantal volgers bezoekt Sterre de leukste events in Nederland en wordt zij door allerlei merken uitgenodigd om producten te promoten. Zoals Silk Skin en Muscle Meats. Dit doet zij dan ook op geheel eigen wijze met prikkelende foto’s.

Haar uitdagende foto’s op Instagram

Dat Sterre Heijnen op Instagram alles behalve cameraschuw is, is dus geen geheim. Zo plaatst de blondine regelmatig foto’s in bikini of in een pikant setje. Verder zet ze regelmatig een zwoele blik op en dat levert leuke foto’s op, waarvan wij het telkens weer ontzettend warm krijgen.

Verder is op haar Instagram ook te zien dat de blondine al heel veel van de wereld heeft gezien. Zo reisde zij af naar Egypte, Marbella en Tenerife en ook deze reizen leveren spannende foto’s op in tropische sferen. Met haar leuke karakter en prachtige voorkomen is Sterre een fantastische jongedame. Eén ding is in ieder geval zeker: de mannen zullen in de rij staan voor haar. Zie hieronder een selectie van onze favoriete foto’s van Sterre Heijnen op Instagram en volg haar ook direct, zodat je geen foto meer van haar mist op je tijdlijn: