Een Netflix-filmtip van Steven King

Auteur Stephen King is bekend wegens zijn vele bestsellers, waarvan er een hoop verfilmd zijn. Zo schreef hij onder andere de boeken It en The Shining. Wegens zijn welbekende naam in het horrorgenre wordt hij ook wel ‘the king of horror’ genoemd. Als deze man films aanraadt, dan weet je in ieder geval dat het een spannende wordt. Ondanks dat de auteur 76 is, en nog volop schrijft, neemt hij ook absoluut de tijd om lekker te lezen of om een goede film te kijken. Een aantal van die tips deelt hij op zijn X-account (voorheen Twitter), waar hij maar liefst 7.1 miljoen volgers heeft vergaard.

 

De aanrader: Under Paris

De film waar Stephen King zo enthousiast over is, is de Franse film Under Paris. Hij zou dan ook van kijkers te horen hebben gekregen dat hij deze film moest kijken. Na het kijken van de film tweette hij dit: “Ik dacht dat Under Paris een grappige film zou zijn, net als Sharknado, maar Twitter overtuigde me om hem eens te kijken, en hij is echt best goed. De laatste 25 minuten waren geweldig.”

Check hieronder de trailer van de film Under Paris:

 

Meest angstaanjagende haaienfilm ooit?

Wellicht zou je denken dat de film een Franse variant van de film Sharknado is. Het gaat immers om een gigantische haai die een stad gaat ruïneren. Veel kijkers waren daarom sceptisch over het niet zo originele concept. Toch lijkt de kenner Stephen King er in ieder geval enthousiast over, en zijn de Netflix-kijkers ook fan van de film. Sommige kijkers noemen de film zelfs de meest angstaanjagende haaienfilm ooit. Wanneer je dus van een goede spannende horrorfilm houdt, is deze film wellicht aan jou besteedt. De Franse film Under Paris is nu te streamen via Netflix.