Indeling van de woning

Deze woning begint op Funda uiteraard op de begane grond van dit vrij pittoreske huis omvat een entree met hal en meterkast gevolgd door een ruime woonkamer van 30 m² en een tweede hal die toegang biedt tot de achterentree en de eerste verdieping via een vlizotrap. Daarnaast is er een toilet met een luxueuze fontein en een badkamer met een wastafel en douche.

De keuken is voorzien van vaste kastruimte en heeft een toegang tot de kelder. Verder zijn er drie slaapkamers met oppervlaktes van respectievelijk 8 m², 10 m² en 12 m². Op de eerste verdieping bevindt zich een bergzolder.

FUNDA WONING

Locatie met de benodigde voorzieningen in de buurt

Drouwenermond is een charmant lintdorp met ongeveer 600 inwoners, gelegen in het veenkoloniale gebied “De Drentse Monden”. Het dorp biedt een serene landelijke omgeving en ligt op slechts enkele autominuten van Stadskanaal, waar u alle benodigde voorzieningen vindt.

funda huis

Waarom deze woning?

Deze woning is een absolute buitenkans voor eenieder die op zoek is naar een betaalbare en ook nog eens vrijstaande woning met veel ruimte en als kers op de taart een prachtige landelijke ligging. Hoewel het energielabel E aangeeft dat er op het gebied van energiezuinigheid nog heel wat verbeteringen mogelijk zijn, biedt de woning voldoende comfort met zijn goed onderhouden inrichting en moderne voorzieningen (cv-ketel uit 2019 bijvoorbeeld).

Mis deze unieke kans niet om een huis te bezitten in het prachtige Drouwenermond. Voor meer informatie en bezichtigingen kunt u terecht op Funda of direct contact opnemen met de verkopende makelaar. Grijp deze kans en geniet van het landelijke leven in deze mooie vrijstaande woning! Bekijk hieronder meerdere foto’s’:

slaapkamer goedkoop huis funda kleine slaapkamer vrijstaande woning te koop woning met tuinhuisje te koop