Wie is de knappe dj Steijn Mestrum?

De knappe Steijn Mestrum is ook wel bekend onder de artiestennaam  dj Dolore en timmert hard aan de weg achter de dj booth. Zo draaide zij eerder al haar urban tracks op festivals als Kingsland, Leidens Ontzet en Amsterdams Verbond en is zij op spontane wijze internationaal doorgebroken in Ibiza.

Hierover vertelde Steijn in een eerder interview met Linda dat zij en een vriendin spontaan tickets hadden geboekt naar Ibiza, waar zij vervolgens bij een strandtent werd gevraagd om te draaien. Hier draaide de leuke brunette natuurlijk de sterren van de hemel, waardoor direct twee maanden op Ibiza mocht draaien met tien boekingen per week. Iers waar e natuurlijk zeker trots op mag zijn.

Prachtige plaatjes op social media

Ondanks dat Steijn Mestrum als dj lekkere plaatjes kan draaien, is zij zelf misschien wel het grootste plaatje op het podium. Mede daarom heeft Steijn dan ook ruim 29,5k volgers op Instagram, die zij veelal voorziet van knappe foto’s terwijl zij aan het draaien is. Maar hier blijft het niet bij. Steijn haar volgers krijgen namelijk ook een kijkje in haar privĂ©leven. Hier is te zien dat Steijn het in haar vrije tijd ook heerlijk vindt om tripjes te maken. Zo was zij de afgelopen tijd naar Valencia, Londen, Parijs en is zij regelmatig op Ibiza te vinden.

Kortom, de prachtige dj Dolore is absoluut van alle markten thuis. Ze is nu zelfs bezig met het produceren van haar eigen muziek en beats. Dus dat wij nog veel van deze dame gaan horen is duidelijk. Zie hieronder een selectie van onze favoriete foto’s op Instagram van dj Steijn Mestrum.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door DOLORE (@djdolore)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door DOLORE (@djdolore)