Parijs, Frankrijk

De stad van de liefde kan natuurlijk niet ontbreken in deze lijst met stedentrips. De gehele stad ademt romantiek en is met zijn oude gebouwen, kleine straatjes en de beroemde slotjesbrug Pont des Arts een heerlijke plek om samen rond te slenteren.

weekend weg man man 00

Lissabon, Portugal

Bij Lissabon denk je aan goed eten, mode, cultuur en een prachtige kust. In de avond verandert deze geweldige stad in een feestelijk paradijs met gezellige bars en cocktail lounges die jullie de volgende dag gegarandeerd een kater gaat bezorgen. Het is ook geen ramp om samen uit te brakken toch?

weekend weg man man 02

Marrakech, Marokko

Je meisje meenemen naar Marrakech is altijd een goed idee. Marrakech is namelijk de ultieme weekend-bestemming. In deze Marokkaanse stad kan je cultuur snuiven als de beste: van rustgevende Hammams tot aan moderne kunstgalerijen. Verder is het een aanrader om langs de lokale markten te gaan. Je kan hier het echte leven in Marrakech proeven, heerlijk verdwalen en zeker ook lekker eten.

weekend weg man man 01

Cinque Terre, Italië

Een rotsachtige kust, steile kliffen en prachtig gekleurde huisjes. Deze combinatie van factoren maakt de dorpjes van Cinque Terre de ideale plek om je meisje mee naartoe te nemen voor jullie romantische stedentrip. Indrukwekkend, intiem en onvergetelijk.

weekend weg man man 03

Zit je een beetje krap bij kas? Je kan nu voor slechts €20 door heel Europa vliegen met Ryanair. Wie wil er nou niet goedkoop vliegen?