De Koffiejongens

Koffie, een product dat bij menig mens tot de primaire levensbehoefte behoort. Een koffiedate bij het tentje om de hoek of lekker genieten van een bakkie pleur bij je thuis. Dat laatste kan nog wel eens voor ‘problemen’ zorgen. Je hebt zin in een heerlijke, smaakvolle kop koffie, maar je cupjes zijn op. De Koffiejongens Corné en Walter maakten dit ook regelmatig mee en besloten hier voor eens en voor altijd korte metten mee te maken. Wij vertellen je hoe:

MAN MAN de koffiejongens

Écht goede koffie

Daar staan De Koffiejongens voor. Natuurlijk maal je het liefst zelf elke ochtend je versgebrande boontjes. Maar, let’s face it: wie heeft daar nou tijd voor. Gelukkig komen De Koffiejongens met ‘the next best thing’: écht goede koffie voor je Nespresso apparaat. Start jij de dag het liefst met een volle, romige lungo of eindig je een heerlijk diner met een stevige ristretto? Bij De Koffiejongens zit je goed, en ook nog eens 25% voordeliger dan dat je gewend bent.

koffiepakket brievenbus

Drie klikken

Weer extra gedoe, denk je misschien. Maar dit is dus niet waar. Drie maal klikken en het is geregeld. En vanaf dan begint het échte gemak: nooit meer zelf cupjes bestellen, gehaast richting de supermarkt te rennen of een afspraak te verzetten omdat je koffie geleverd wordt. Jij geeft aan hoeveel koffie je drinkt, kiest je favoriete smaken en na de derde klik wordt de koffie automatisch & op jouw schema bij je thuis bezorgd. Daarnaast hoef je er nooit een afspraak meer voor te verzetten, want het pakketje past gewoon door de brievenbus. Kortom, dankzij De Koffiejongens zit je nooit meer zonder koffie.

Het Abonnement: superflexibel

Het abonnement is altijd stop te zetten, te pauzeren of aan te passen. Heb je een drukke periode voor de boeg, waar nachten doorhalen vaste prik worden en je wel wat extra espresso’s kunt gebruiken? Geen probleem, vertel het De Koffiejongens en ze regelen het voor je. Vind je het allemaal prima, houd je van een beetje afwisseling, maar niet van te veel geregel? Kies er dan gewoon voor om er van alle smaken een aantal te bestellen, en je hebt er verder geen omkijken meer naar.

Wij bestempelen de koffie van De Koffiejongens als een top product. Het helpt ons door de dag, het is lekker, er zitten geen calorieën in en je kunt er eindeloos mee variëren. Vooral de klassieke zwarte koffie houden we graag in onze dagelijkse routine. Daarom zijn wij fan van De Koffiejongens.