Alles of niets. Dat was het motto waar de mannen mee begonnen. Het kickstart project zou alleen gestart worden als ze voor zaterdag 8 april het bedrag van €25.000 binnen hadden. Waarschijnlijk geloofden de mannen voor de volle 100% in het idee, maar dat ze al binnen één dag het gehele bedrag binnen zouden hebben, hadden ook zij niet verwacht.

Revolutie in outerwear

De Cortèz jas is speciaal gecreëerd voor alle weersomstandigheden. Of je nu in een sneeuwstorm terecht komt of in een regenbui, deze jas beschermt je door het gebruik van materialen van topkwaliteit. Het materiaal bestaat uit een drie-laagse stof dat waterproof is, windproof, stretchable en ademend. Doordat ze de tussenpersonen overslaan en direct leveren, kunnen zij een goede prijs-kwaliteit verhouding aanbieden.

cortez-kickstart-sneeuw-manman

Design

Bij deze collectie focussen de mannen zich op de hoogste kwaliteit en functionele high-performance jacks. Ze hebben hun liefde voor skiën, passie voor de buitenwereld en 40 jaar van ervaring gebruikt om tot het design van deze jas te komen. De jas beschikt over een muts die is ontworpen zodat je er een skihelm onder kunt dragen, het heeft een hoge kraag voor de koude winden en een kleine opening om je headphone te connecten. De jas heeft een speciaal zakje voor je telefoon, een keycord waar je je sleutel aan kunt hangen, een speciaal zakje voor je skipas en grote zakken om je handschoenen in op te bergen. De buitenkant is bestemd voor de sneeuw, maar dit gedeelte kun je ook van de jas afhalen. Bovendien kun je je helemaal veilig voelen want de jas beschikt over het RECCO rescue system dat een signaal stuurt wanneer er iets gebeurt.

cortez-kickstart-telefoon-manman cortez-kickstart-keycord-manman cortez-kickstart-skipas-manman

De collectie

De jas is verkrijgbaar voor mannen en vrouwen en in de kleuren blauw, geel en zwart. Voor de early birds worden de Cortèz jassen geleverd inclusief een gratis binnenjas. Vind jij deze jas helemaal top? Wanneer je hem tijdens de kickstart campagne besteld, profiteer je van vele voordelen. Het kickstart project loopt nog tot april 2017.