The Legend of Zelda: Breath of the Wild

 

De Nintendo Switch wordt op 3 maart gereleased en met de Switch wordt ook de nieuwste Zelda game uitgebracht. Maak een journey in een wereld gevuld met avontuur. Verken het verwoeste koninkrijk van Hyrule. Trek door velden, wouden en berggebieden. Beklim torens en bergtoppen om nieuwe bestemmingen te zien. Daarnaast zal je het ook weer opnemen tegen verschillende vijanden. Je hebt alle vrijheid in deze game en het belooft een Zelda game te worden zoals je nooit hebt ervaren.

Nintendo Switch zelda games manman

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Nintendo €60 Shop nu
Nintendo switch manman

Switch

Nintendo €330 Shop nu

Nioh

NIoh man man

Nioh neemt je mee in het verhaal van een samoerai en zijn avonturen in een 16e eeuws, door oorlog verscheurd, Japan. Zijn achtergrond als krijger en zijn zwaard skills zorgen ervoor dat hij kan overleven in een wereld die is overgenomen door demonen. Ook zal je in deze RPG het op moeten nemen tegen andere samoerai. Dit stelt het geduld en het strategisch inzicht van de meest geharde samoerai op de proef. Het spel neemt je mee in een origineel avontuur dat zich afspeelt tijdens de “Warring States” periode.

Nioh games maart man man

Nioh

KT €60 Shop nu

Horizon: Zero Dawn

horizon man man

Kruip in de huid van Aloy een jonge jager die opzoek is naar haar lotsbestemming. De RPG speelt zich af in een post-apocalyptische wereld waarin Machines vrij rondlopen en waar de mensheid niet meer meer aan de top van de voedselketen staat. Reis door een wereld die is overwoekerd door natuur en vol zit met vreemde artefacten en ruïnes. Jaag op de Machines en zoek naar antwoorden. Kom er achter wat er met de beschaving is gebeurd en hoe de Machines de wereld over hebben genomen.

horizon games maart manman

Horizon: Zero Dawn

guerrilla €60 Shop nu