Standjes die een vrouw lekker zal vinden

Je wil natuurlijk het liefst dat jouw meisje het ook fijn heeft tussen de lakens. Het kan daarom geen kwaad om je af en toe een beetje in te lezen over wat vrouwen nou precies fijn vinden. Daarnaast kunnen bepaalde standjes voor vrouwen geweldig zijn. Dat komt omdat deze zich meer focussen op het stimuleren van het belangrijkste plekje (je weet wel, dat ene ‘knopje’ dat veel mannen niet écht kunnen vinden’). Wie een beetje verstand van het vrouwelijk lichaam heeft, weet dat dit dé plek is waar je moet zijn.

We duiken eerst nog even de keiharde cijfers in om duidelijk te maken dat het de investering waard is. Uit onderzoek in 2017 bleek dat de cijfers scheef zijn. Vrouwen komen veel minder vaak tot een hoogtepunt dan een man. Tijdens de daad komt zo’n 95% van de mannen tot een hoogtepunt terwijl het bij vrouwen maar om zo’n 65% gaat.  Er is dus écht werk aan de winkel, heren.

De volgende standjes kun jij de eerstvolgende keer proberen om voor meer genot voor jouw meisje te zorgen. Natuurlijk zijn niet alle vrouwen hetzelfde, maar het merendeel zal hiermee instemmen.

1. Cowgirl

De dame mag bovenop. Dit is een echte klassieker als het gaat om vrouwelijk genot. Dat komt namelijk doordat ze zelf de controle heeft over wat er gebeurt. De snelheid ligt bijvoorbeeld in haar handen. Dat helpt een handje om er meer van te kunnen genieten. Daarnaast hebben jullie beiden de handen vrij om ook ‘het belangrijke plekje’ te stimuleren.

welke standjes vinden vrouwen lekker

2. Een variant op de missionaris

De echte klassieker. Toch kun je dit standje nog net even naar een hoger level brengen, zodat het nóg fijner wordt voor je meisje. Je hebt eigenlijk alleen een kussen nodig. Deze leg je onder haar heupen, waardoor deze net iets hoger komen te liggen. Dit laat haar gegarandeerd meer genieten.

3. Lepeltje lepeltje

Het is natuurlijk al heerlijk om samen lepeltje lepeltje te liggen in bed. Laat staan als je hier een standje van maakt én haar zo ook nog eens extra kunt laten genieten. Bij dit standje hebben jullie beide gemakkelijk toegang tot de ‘genotsplek’, waardoor je haar goed naar een hoogtepunt kunt helpen.

4. Omgekeerde kruiwagen

Hiervoor moet je meisje wel wat lenigheid uit de kast trekken. Het werkt heel simpel. Ze gaat op haar rug liggen, maar niet met haar benen plat op het bed. Ze doet haar benen namelijk omhoog en laat haar voeten rusten op jouw schouders. Dit geeft een intenser gevoel.

5. Op z’n hondjes

Ook weer een klassieker. Deze werkt ook prima voor het vrouwelijk genot. Dat komt doordat alles net wat dieper gaat.