Als een Mario on steroids ga je te werk, ervan uitgaande dat ook zij zwaar onder de indruk is van je power ups. Je trekt alles uit de kast. Draait haar om en weer terug. Gooit haar in de lucht. Probeert alle hoeken en gaten uit. Echter, jouw overtuiging dat zij het allemaal net zo’n festijn vindt als jij, is wellicht je grootste fout. Vrouwen vinden namelijk jouw turntraining helemaal niet zo prettig als dat jij dat vindt.

De volgende standjes zullen jou wellicht voldoening geven, maar laten je vrouwelijke partner onvoldaan, verveeld of zelfs in pijn. Sla ze dus over. Zo nodig zijn ze echt niet.

Reverse Cowgirl

Ja, die vinden we allemaal fantastisch. Alleen al voor het uitzicht. Hoewel het vaginaal best stimulerend kan zijn, gaat het op een groot vlak de mist in: haar clitores krijgt in deze positie niet de aandacht die het verdient. Op te lossen door het gebruik van magische vingers.

Anaal

Mocht je goed gaan op penetratie via Kamer 3, dien je dit zorgzaam te benaderen. De kans dat het veel pijn doet, is namelijk aanwezig. De anus is geen vagina. Echt niet. Het heeft tijd nodig wat te rekken, voordat het een beetje comfortabel wordt.

standjes-2

Frisky to the floor

Dit is een doggystyle voor gevorderden. De vrouw buigt in staande positie voorover, handen op de vloer, terwijl de man van achter zijn ding doet. Hartstikke leuk voor een minuut of twee, maar als je het langer volhoudt zal het hoofd van je partner meer bloed bevatten dan haar aorta. Dat kan ervoor zorgen dat ze draaierig wordt. Wil niemand.

Missionaris op de vloer

Dit schijnt een saaie bedoeling te zijn, terwijl een normale missionaris de vrouw op een hoop vlakken stimuleert. Soms houd je het niet meer en is de hitte op ongekende niveaus, dat je samen wel op de grond moet eindigen. Bedenk dan dat sekspartner met haar ruggenwervels de vloer aan het stofzuigen is en daar waarschijnlijk niet zo gelukkig van wordt. Til haar op richting de bank. Probeer het nog eens.

standjes-1

Staand

Staand seksen. Het wordt vaak gebruikt als symbool voor passie en romantiek op televisie en in films. Een grote fictieve bende. Het is negen van de tien keer namelijk ellende. Zij is kleiner dan jij, dus om iets van bevrediging te ervaren positioneert ze in acrobatische houdingen waar Adriaan jaloers op zou zijn. Mocht je nou het idee hebben dat zij meer bezig is met haar balans dan met jouw bal-lans (HA, SUPER WOORDSPELING), skip het dan.