Wat zijn de favoriete standjes in bed?

Missionaris, doggy en cowgirl zijn zonder al te veel verbazing bij mannen en vrouwen de favoriete standjes in bed. Voor beide was dominantie en controle hierin een belangrijke factor. Vrouwen gaven aan bij cowgirl controle te hebben over de snelheid en diepte, waar mannen aan gaven zicht het meest dominant te voelen tijdens doggy.

Rechtopstaande doggy eindigde bij vrouwen onderaan, waarom denk je dan? Het betekent volgens vrouwen vrijwel altijd dat je met je gezicht tegen een muur aanstaat. Toch een redelijk substantieel verschil in uitzicht hier, hè mannen.. Ook lepelen ontving weinig liefde. Tot de spijt van menig man viel zelf reverse cowgirl niet echt in de smaak, waarom denk je dan weer? Het kan te maken hebben dat wiebelende tenen niet bepaald opwindend zijn, maar het échte antwoord blijven we jullie schuldig.

beste standjes in bed MAN MAN

Wat zijn de beste standjes in bed

Goed of niet, maar doggy geeft bij mannen het “beste” en snelste orgasme. Bij vrouwen was dit cowgirl. Ook niet echt een verbazing is dat missionaris een van de beste standjes in bed is voor een hechte verbondenheid met je partner. Een van de dingen die opviel bij het onderzoek was de consistentie in voorkeuren tussen mannen en vrouwen. Mannen en vrouwen gaven ook allebei aan zich het meest sexy te voelen tijdens cowgirl.

Die consistentie beperkt zich niet alleen tot standjes. Net zoals seks dit ook niet doet… Lingerie, dirty talk en speeltjes stonden bij mannen en vrouwen in de top 4 van extra seksuele voorkeuren. Seks is een veelbesproken en soms lastig onderwerp. Lees hier 5 vragen over seks die je liever niet stelt.