Gustav Gym opent midden in het centrum van Amsterdam

Gustav Gym is een luxe boutique sportschool die, naast hun eerste vestiging op de Zuidas, nu een tweede locatie opent midden in het centrum van Amsterdam. De nieuwe sportschool aan de Weteringschans 134 is in opzet gelijk aan de locatie op de zuidas. Het heeft dezelfde ruimtelijke uitstraling en rustgevende karakter. Het is een premium gym die beschikt over de beste apparaten van Technogym. Daarnaast biedt het tal van groepslessen aan, zoals kickbocksen, H.I.I.T. en yoga. Ook zijn er sauna’s aanwezig en beschikken de ruime kleedkamers over luxe douches. Omdat het oog natuurlijk ook wat wil, hangt er aan de muren kunst van Joseph Klibansky.

Gustav gym MAN MAN

Focus op een persoonlijke aanpak

Mede-eigenaar Jeroen Timmerman zegt in Amsterdam een boutique sportschool gemist te hebben. Een sportschool zoals die in grote wereldsteden als New York veel te vinden zijn. Met het openen van een tweede locatie midden in het centrum wil Gustav Gym ervoor zorgen dat meer Amsterdammers kunnen genieten van de luxe en rustige manier van sporten. Gustav Gym focust zich dan ook op een persoonlijke aanpak. Er zijn verschillende ‘personal training’ pakketten waaruit je kan kiezen en daarnaast start er elke maand een Gustav12-traject. Dit is een programma van 12 weken waarin je intensief wordt begeleid en gecoacht op het gebied van training, voeding en levensstijl. Op deze manier kun je onder begeleiding niet alleen je fysieke doelen halen, maar ook mentaal sterker worden.

Gustav gym MAN MAN Gustav gym MAN MAN Gustav gym MAN MAN Gustav gym MAN MAN gustav gym MAN MAN gustav gym MAN MAN gustav gym MAN MAN Gustav gym MAN MAN

Weet je niet of je bij een goede sportschool sport? Dit zijn redenen waaruit blijkt dat je beter een andere kan zoeken.