Beige Chelsea Boots als onderdeel van een iconische look

De beige Chelsea Boots van suède zijn onderdeel van één van de strakste looks voor de herfst. Deze zijn namelijk enorm goed te combineren met een overcoat, volgens ons de meest stijlvolle jas van vorig jaar. De overcoat wordt vaak gedragen in de beige/camel variant, de meest iconische kleur voor deze jas. En je begrijpt het al wel, hier passen beige schoenen natuurlijk perfect bij. Aangezien de overcoats en boots in verschillende tinten beige voorkomen, is het van belang dat jij de juiste kleuren bij elkaar zoekt. Rock hierbij een zwarte coltrui en zwarte jeans en je hebt de perfecte smart casual look. Deze look is stijlvol, comfortabel en geschikt voor elke gelegenheid.

Chelsea boots MAN MAN

suede boots

Chelsea boots

suede €140 Shop nu

Leren Chelsea Boots zwarte bij een chique look

Hoewel Chelsea Boots een vleugje Rock ’n Roll uitstralen, kun je ze wel degelijk dragen bij een nettere look. Laarzen onder een pak of pantalon maken je chiquedes te netter. Zwarte, leren boots zijn hiervoor de beste optie. Deze stralen net iets meer klasse uit dan suède schoenen of varianten in andere kleuren. Aangezien deze variant zeer minimalistisch is, kan je ze onder vrijwel al jouw pakken rocken. Echter vallen ze het beste te combineren onder een zwart pak. Keep it simple. 

Chelsea boots MAN MAN

boots chelsea

Chelsea boots

zwart €150 Shop nu

Suède Chelsea Boots zwart voor een rock ’n roll look

Zwarte Chelsea Boots zijn tevens perfect voor een steetstyle outfit. Naast een lederen variant kan je ook gaan voor suède boots, welke perfect samengaan met een all-black outfit. Ga dan voor een zwarte jeans en een T-shirt of sweater en combineer dit met een leather jacket. Dan straal je een en al Rock ’n Roll uit met één van de mannelijkste looks die er maar is. Niet alleen de boots stralen Rock ’n Roll uit, ook het leather jacket geeft je het imago van een rockster mee. Maak deze look af met een aantal sieraden, kettingen of ringen, en je bent helemaal klaar om het najaar stijlvol door te komen.

Chelsea boots MAN MAN

zwart suede boots

Chelsea boots

zwart €140 Shop nu

Bruine Chelsea Boots voor een casual outfit

Wanneer je wil gaan voor een casual outfit, dan kan je het beste gaan voor bruine boots. Leg hierbij het accent op je schoenen en ga verder voor basic items. Pak dus je boots als basis. Ga voor een ruwe denim jeans met een effen T-shirt of trui en maak het af met een denim jacket of een bomber. Dit zorgt voor een cleane en comfortabele outfit waarmee je ongetwijfeld de hoofden laat draaien wanneer je langs loopt.

Chelsea boots MAN MAN

bruine boots

Chelsea boots

bruin €140 Shop nu

Grijze Chelsea Boots voor een opvallende twist

Aangezien de grijze schoenen minder gedragen worden dan varianten in andere kleuren, is dit de perfecte keuze om je te onderscheiden van de menigte. De kleur kan je niet alleen rocken in een chiquere outfit, maar ook zeker bij een streetstyle outfit. Rock hierbij een donkere jeans, een basic T-shirt en een jacket of overshirt om de look af te maken. Als je gaat voor een chiquere look, combineer de grijze boots dan met een donker pak. Zo maak je deze schoenen dé eyecatcher van jouw outfit. Je kunt met de grijze boots vele kanten op en daarnaast weet je zeker dat je opvalt.

Chelsea boots MAN MAN

 

Ga je voor een suède variant, zorg er dan voor dat je ze nieuw houdt en je suède schoenen schoonmaakt.