Insecten wegjagen met spulletje dat jij misschien wel in huis hebt

Veel van ons vinden het niet fijn om ongedierte in huis te hebben. Behalve als je Freek Vonk heet, misschien. En dat is ook begrijpelijk. De meest effectieve manier is natuurlijk het neermeppen van de insecten, maar dat is nog niet de aard van het probleem. TikTok verandert levens, en zo ook nu weer. Op het platform is via een insectenbestrijder namelijk een zeer effectieve manier verschenen om de insecten niet alleen weg te krijgen, maar ook nog eens om ze niet terug te laten komen.

De video gaat inmiddels viraal op het platform. De video heeft inmiddels al 26,3 miljoen views, 3,2 miljoen likes en 10,2 duizend reacties. De reacties liegen er niet om, die zijn lovend.

Het enige wat je volgens de ongediertebestrijder nodig hebt is een busje WD-40, dat bekende blauwe busje hulpmiddel waar je normaliter een verroeste schroef mee losdraait. Vaak heb je dat al in huis, of anders kun je het heel gemakkelijk verkrijgen bij de bouwmarkt bij jou in de buurt. De werking is heel simpel: spuit WD-40 langs elke voeg en ieder raam en er is geen wesp of spin meer die het in zijn hoofd haalt om jou nog lastig te vallen. Voilรก!

Bekijk de TikTok hier beneden:

@jmg8tor Wd40 #jmg8tor โ™ฌ original sound – ๐ŸŠ๐Ÿ’™GATOR๐Ÿ’™๐ŸฆŒ