DE ANWB E-scootertest

De ANWB heeft in maart de resultaten van de E-scootertest 2022 gepubliceerd in het ledenblad Kampioen. Uit deze jaarlijkse test kwam één van de beste modellen van IVA Mobility, de IVA E-GO S4, als duidelijke winnaar naar voren. 

In het eindrapport noemt het testpanel een aantal punten waarop de IVA E-GO S4 zich onderscheidde van andere goed geteste elektrische scooters. 

  • Snelste acceleratie 
  • De grootste actieradius
  • Meeste comfort en bedieningsgemak
  • Optimale passieve en actieve veiligheid 
  • Veel ruimte voor bagage en passagiers

Snelste acceleratie

De meeste e-scooters in de test doen er 5-10 seconden over om vanuit stilstand een snelheid van 20 km/u te bereiken, terwijl de IVA E-GO S4 die snelheid in slechts 3 seconden bereikte. 

De grootste actieradius

De IVA E-GO S4 overtreft de anderen in de E-scooter test voor actieradius. Waar andere testmodellen na minder dan 50 kilometer echt een laadbeurt nodig hebben, legde de testwinnaar met gemak ruim  70 kilometer af. Daarnaast biedt de IVA E-GO S4 als enige in zijn prijsklasse de mogelijkheid om een ​​extra accu mee te nemen. Daarmee verdubbelt de actieradius tot circa 150 kilometer. Het testpanel vond dit aspect (begrijpelijk) een enorm voordeel. 

Maximaal comfort, gebruiksgemak en een lekker prijsje!

 Het ANWB-testpanel was vol lof over het comfort van de IVA-GO S4. Het zitcomfort, het stille en krachtige rijgedrag, het heldere verlichte scherm op het stuur, evenals het zeer vriendelijke gebruik van remmen en koppelingen en de soepele bediening komen zeer goed uit de testresultaten. Ook de prijs van de scooter werden erg gewaardeerd. Voor ongeveer € 2.000 euro is de IVA-GO S4 helemaal van jou!