HEMA verkoopt product dat je schoenen weer wit maakt

HEMA verkoopt dus een goedje waarbij je sneakers binnen no time weer blinkend wit uitstralen. En dat voor slechts € 5,00!

Volgens de retailer is de schoenverzorging 75 ml ultra wit, zoals het product voluit heet, een intensieve kleurconditioner. Door de aanwezigheid van was in het product is het spul dus bij uitstek geschikt voor witte schoenen van zacht leer, textiel en synthetische en gemengde materialen. Oftewel: bijna alles sneakers!

De schoenverzorging verzorgt, geeft glans en brengt de witte kleur weer in vol ornaat terug. Hoe gebruik je het? Heel simpel: op versleten plekken is het belangrijk dat je het spul meerdere keren toepast, waarna je een spons tegen de schoen drukt en de schoenverzorging gelijkmatig verdeelt. Ook de reviews zijn laaiend enthousiast: uit 224 reviews is er een gemiddelde 4,3 sterren. Netjes!

@kusjesdaphne_ Even een hack uitproberen die ik op insta zag, tevreden met het resultaat!! #lifehack #nikeairforce1 #nike #white #shoes ♬ New Shoes – Young Savage

En dat voor slechts een schijntje. Een absolute must-have voor als jij de aankomende zomermaanden weer wil shinen. Klik op deze link om hem heel eenvoudig te bestellen.

Schoenverzorging HEMA