IKEA organiseert speeddates

Grote kans dat jij ooit wel eens als kind gedacht hebt om in een IKEA showroombed te overnachten of te spelen in een van de knusse ruimtes? Dan is het de hoogste tijd om van jou dromen werkelijkheid te maken. Op zaterdag 4 februari organiseert IKEA na sluitingstijd namelijk een speeddate avond, waarbij 1.000 singles worden uitgenodigd om de liefde van hun leven te ontmoeten in één van die showroom bedden. Geniaal.

Tijdens de speeddate avond krijg je vijf minuten de tijd om iedere date te leren kennen. Zodra de buzzer gaat, krijg je weer een nieuwe potentiële match voorgeschoteld. Dit gaat in totaal zo’n anderhalf uur door. Met zoveel singles zou jouw droomvrouw er dan dus wel bij moeten zitten. Na afloop kun je ook nog even in het restaurant blijven hangen om hier de ene leuke vrouw beter te leren kennen of na te praten met alle andere singles. Lekker romantisch, met die Zweedse gehaktballetjes.

KEA-organiseert-speeddate avond

IKEA hoopt hiermee energie te besparen

Met dit initiatief hoopt IKEA niet alleen meer koppels te vormen, maar ook de planeet een handje te helpen. Zij hebben de speeddates namelijk bedacht om aandacht te vragen voor energiebesparing in huis, omdat één huishouden minder energie verbruikt dan twee huishoudens. Kortom, een goed idee. Want door je toekomstige match te ontmoeten hoef je niet meer alleen die energiekosten iedere maand op te brengen en hoeft de verwarming niet zo hoog, omdat jullie er samen al erg knus en steamy bij zitten.

Mocht je enthousiast zijn geworden van de speeddate avond die IKEA organiseert? Dan kun je je tot 4 februari opgeven via de website, waarbij je jouw leeftijd en gender kunt aangeven en je je voorkeuren op het gebied van een partner goed duidelijk kunt maken. Zo kom jij in de juiste speed date-groep terecht. Maar wees er wel snel bij, want vol betekent vol!