Rachel John is een hit op Instagram

Rachel John vertelt in een YouTube-video dat ze van 80 kg naar 55 kg is gegaan in een jaar. Dit kan natuurlijk heel goed zijn voor sommige mensen, voor Rachel was het helaas niet echt goed. Ze werd erg mager en heel dun. Uiteindelijk besloot ze om de sportschool in te duiken. Ze begon met compleet de verkeerde mentaliteit. Rachel dacht dat ze pas goed in haar vel zou zitten als ze ‘het perfecte lichaam’ had. Uiteindelijk is ze erachter gekomen dat dit niet juist is en begon ze beter te zorgen voor haar “prachtige lichaam en ziel”. Iets wat veel verder reikt dan alleen een mooi lichaam.

Zoals we allemaal wel kunnen zien, is Rachel een hele weg gekomen, ziet ze er prachtig uit en zit ze lekker in haar vel. Naast haar spontane lach heeft ze een killerbody waar menig vrouw jaloers op kan zijn. Met haar Nederlandse-Nigeriaanse afkomst heeft ze ook een tropisch uiterlijk gekregen.

Dit alles heeft haar flink wat fans opgeleverd. Op Instagram heeft ze nu al meer dan 170 duizend volgers. Check hieronder de foto’s van de Instagram-pagina van Rachel John:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rachel John 🍦 (@racheljohn)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rachel John 🍦 (@racheljohn)