Belgisch pareltje op Airbnb

Gevestigd op het Belgische platteland ligt deze unieke Airbnb, die er van buiten dus niet zo ruim uitziet. Maar nadat je de deur hebt geopend en de trap afloopt, heb je door dat schijn soms bedriegt. En dat dit eigenlijk een geheim pareltje van een huurwoning blijkt.

Nu moet je alleen niet met het hele gezin deze Airbnb willen bezoeken, want ondanks dat schijn bedriegt zijn er geen wonderen te verrichten in een beperkte ruimte. Daardoor is het niet bepaald ruim en kunnen er slechts twee personen slapen.

Studio in Tervuren, België

De kleine studio in Tervuren heeft slechts één (tweepersoons)bed en één badkamer en kost € 150,- per nacht. Ondanks de beperkte ruimte, kunnen we zeker zeggen dat het alleen al vanwege het uitzicht de moeite waard is.

airbnb uitzicht

Bovendien heeft het alles wat je nodig hebt, naast het bed is er nog een doucheruimte, keuken, zithoek en een privéterras met een geweldig uitzicht. Mocht je erop uitgekeken zijn, dan heb je altijd nog Brussel, Leuven en Waver die allemaal op slechts 20 minuten afstand liggen.

Daarbij is er nog veel meer te doen, zo zijn er tal van wandeltochten beschikbaar, evenals bier- en chocoladeproeverijen. België schijnt ook de thuisbasis te zijn van de beste gratis toeristische attractie ter wereld: het Mini Harp Museum. Mocht dit allemaal niet interessant genoeg zijn, dan is er ook nog het Koninklijk Museum voor Midden-Afrika voor als je liever wat cultuur opsnuift.

Gebrek aan ruimte heb je niet eens door

Als je bang bent dat je moeite hebt met ruimte, kan het bed zelfs worden opgevouwen, zodat je meer ruimte hebt. We kunnen ons ook wel voorstellen dat je, eenmaal gesetteld in de Airbnb, jezelf een heus personage uit James Bond waant. Aan jou dan de keuze of je het ziet als de schuilplaats van de nieuwe schurk of dat het juist de nieuwe plek is waar Q als zijn gadgets voor 007 aan het creëren is.

airbnb douche airbnb bed