Baden in wijn bij Thermae 2000 en Wijndomein St. Martinus vanaf € 64,95 per persoon

Thermae 2000 en Wijndomein St. Martinus bieden nu samen iets erg unieks. Zo wordt de wijnpulp die overblijft na het persen gebruikt om in te baden. Dit wordt ook wel Vino Therapy genoemd en naast dat dit een erg unieke ervaring is, is het ook nog eens erg gezond. Deze privé wellness is nog vrij nieuw en het wijnbad waarin je heerlijk kan gaan genieten is gevuld met pulp van de Monarch druif. Deze wordt door St. Martinus onder andere gebruikt om er de ‘Olivier’ van te maken.

Wat houdt Vino Therapy in?

Bij deze zogeheette Vino Therapy (wijnbad behandeling) neem je plaats in het bad dat gevuld is van de Monarch druif en de druivenpitolie. Voordat je plaats neemt smeer je je eerst in met puur nature bodyscrub. Aangezien de Monarch druif resveratrol in de schil bevat is het ook nog eens erg goed tegen bescherming van vervuiling op de huid en de negatieve gevolgen van UV-straling. Zo is resveratrol namelijk een van de krachtigste antioxidanten. Daarnaast verstevigt het ook nog eens de huid en zorgt het ervoor dat het rimpels tegen gaat. Dit in combinatie met een heerlijke subtiele wijngeur en de relaxte ervaring van een bubbelbad. De speciale rozenblaadjes die in het bad zijn toegevoegd hebben daarbij ook nog een erg kalmerende werking op de huid. Na afloop kan je dan nog lekker nagenieten van een glas wijn met uitzicht over de Limburgse heuvels.

bier en wijnarrangement thermae

Bierbad vanaf € 59,95 per persoon

Toch liever een bierliefhebber? Thermae 2000 heeft namelijk samen met Brouwerij Klinkers de handen ineen geslagen voor een andere unieke ervaring. In Brouwerij Klinkers wordt onder andere het Caubergbiertje Cauwe gebrouwen. Dit bierbad is gevuld met een combinatie van mout, hop en gist terwijl je ook nog eens kan genieten van een bierproeverij. Ook hier heb je weer uitzicht over de prachtige heuvels van Zuid-Limburg. De bierproeverij zelf bestaat uit drie bieren, waaronder dus het Caubergbiertje Cauwe. Aangezien het bierbad vol zit met vitamine B, antioxidanten en actieve enzymen wordt de huid hier zacht en soepel van en gaat je haar er ook nog eens mooi van glanzen. De poriën van de huiden worden goed gereinigd vanwege het kiezelhoudend gehalte van de hop en het bad heeft een watertemperatuur van ongeveer 37 graden.

Zowel het wijnbad als het bierbad is voor twee personen te boeken en bij te boeken bij een entree of in een speciaal dagarrangement of hotelarrangement. Wanneer je ervoor kiest om een van deze behandelingen online aan je reservering toe te voegen krijg je ook nog eens € 5 korting en kan gemakkelijk via de website van thermae.