Sophie van Schoonhoven is een prachtig model van eigen bodem

Sophie van Schoonhoven is geboren in Blaricum maar heeft haar jeugd doorgebracht in Laren. Omdat ze als puber op zoek was naar meer actie, is zij naar Amsterdam verhuisd voor haar studie Fashion & Management. Dat haar passie bij mode ligt en dat ze hier gevoel voor heeft, dat is te zien aan haar foto’s op Instagram.

Een drukke dame is Sophie zeker. In een interview met FHM vertelde ze dat zij naast model en influencer ook nog eens vele andere dingen in haar vrije tijd doet. Ze is een gezonde keukenprinses die het leuk vindt om content te maken voor op haar sociale media en daarnaast ook nog veel tijd in sporten stopt. Mooiste van alles: ze vindt het ook nog leuk om te gamen op haar PS5. De droomvrouw?

Sophie smelt de harten van duizenden mannen

Laten we even snel een kijkje nemen op de Instagram van Sophie van Schoonhoven. Ze is natuurlijk niet voor niks een model en influencer. Van zonnige bikinifoto’s tot de meest stijlvolle outfit checks. Wat opvalt aan haar foto’s, is dat zij enerzijds heel schattig kan lachen en anderzijds spannend in de camera kan kijken. Kortom: een gevaarlijke combinatie waar veel mannen zo voor zouden vallen.

Wij genieten van de blije Sophie en zij geniet volop van het leven. Naast dat Sophie in de FHM 500 van het afgelopen jaar stond op nummer 235, kan je haar ook nog herkennen als een van de prachtige koffermeisjes bij het televisie-programma Miljoenenjacht. Ook hier diverse foto’s online op haar account van te vinden.


Wat we niet moeten vergeten te melden is dat Sophie, net als de leuke Lola Hesseling, samenwerkt met de Hunkemöller. Haar account staat vol met foto’s in prachtige lingerie setjes, waar zij haar killerbody showt aan haar tientallen duizenden volgers. Ondanks dat deze leuke meid wel in een relatie zit, mogen we van haar wel blijven dromen om haar ooit mee op date te nemen. Laten we voor nu maar even onze beurt afwachten. Voor in de tussentijd vind je hieronder nog wat foto’s van Sophie: