Rij skills

Altijd een gevoelig onderwerp: vrouwen en rij skills. Waar wij mannen soms wel eens gekscherend opmerkingen maken naar vrouwen dat zij niet kunnen rijden, ligt dit in een relatie veel gevoeliger. Vrouwen worden onzeker en dit lijdt tot frustratie. Aan de andere kant kunnen mannen achter het stuur, binnen een slechte relatie, ook problemen opleveren. Zodra een man de afslag mist of niet meer direct weet waar hij is zal hij alles en iedereen de schuld geven. Herken jij je hierin? Dat is logisch, je bent een man.

Couple arguing while she is driving a car

De garderobe

Jouw vriendin heeft een grote garderobe, dit irriteert je niet omdat je zelf ook redelijk ijdel bent en je wilt dat je vrouw er goed uitziet. Wat je echter wel irriteert is dat ze na twee uur dubben en drie verschillende outfits opnieuw in haar lingerie voor diezelfde kast staat. Waar je dit vroeger sexy zou hebben gevonden en misschien zelfs wel schattig, irriteer je jezelf nu groen en geel aan het feit dat ze zo treuzelt. Opmerkingen van haar kant over jouw outfit (die inderdaad niet je van het is, maar waar je tenminste geen 2,5 uur over deed) kun je op dit moment ook erg slecht verdragen. Dit lijkt misschien onschuldig, maar blijkt de eerste stap te zijn naar een break-up.

Het debat

Dit gaat altijd over een onderwerp dat jullie beide geen moer aan gaat. Toch weten jullie hier een ongelofelijk lange en bovenal zinloze discussie over te voeren. Het debat lijkt dan misschien met het onderwerp te maken te hebben, maar eigenlijk is dit gewoon een strijd tussen jou en je partner.

Die ene vriend

Toegegeven, jij hebt ook vrienden waar jouw vriendin liever niet heeft dat je mee omgaat. Maar zij heeft ook een aantal gekke vriendinnen, waarvan je echt niet wilt dat ze daarmee op stap gaat. Dit onderwerp wordt zo gevoelig, tot het punt dat één van jullie twee zoiets heeft van ‘fuck it, let’s go’ en dat is het moment dat je opzoek kan gaan naar een nieuw appartementje. Is het echt zo ver gekomen? Lees hier over 6 tekenen waaraan jij kunt herkennen dat je beter voor een break-up kunt gaan.

Geld

Money issues. In een relatie is het belangrijk dat je eerlijk bent over wat je en wat je niet hebt. Het kan zo zijn dat een van jullie beide veel meer verdient, maar dat betekent niet dat hij/zij alles hoeft te betalen. Zeker niet als blijkt dat jij een dikke spaarrekening hebt geërfd. Wees tegelijkertijd geen mierenneuker, je hoeft niet alles te splitten. Geld is vaak pas later in je relatie een probleem, omdat het zich opstapelt en je vaak vergeet wanneer de ander iets voor jou betaald heeft.

Reizen

Wanneer één van jullie beide voor lange tijd op reis gaat is de kans groot dat de relatie ook een enkele vlucht boekt. Terwijl de reiziger de tijd van zijn/haar leven heeft en social media na twee maanden is vergeten, is de thuisblijver in een hoopje ellende verandert. De reis was leuk, maar bij thuiskomst blijkt dat er te veel is gebeurd en lijkt het er niks anders op te zitten dan een break-up.

man man reizen relatie break up einde probelemen