Sonia O’Neill haar carrière op het veld

Wij mannen zijn gek op vrouwen met een passie voor sport met een prachtig uiterlijk, en daar is de 28-jarige Sonia O’Neill een heel goed voorbeeld van. De Venezolaanse Sonia ziet er fantastisch uit en heeft een opmerkelijk talent voor voetbal. Zo heeft zij in haar carrière dan ook bij verschillende grote clubs gespeeld, waaronder het Italiaanse Roma CF en de Kroatische club ZNK Split, waar zij tijdens de kwalificatieronde van de UEFA Women’s Champions League in 2019/2020 een doelpunt wist te scoren.

Tegenwoordig komt Sonia uit voor de Duitse Frauen-Bundesliga en speelt zij voor FFC Turbine Potsdam. Omdat Sonia meerdere nationaliteiten heeft kwam zij in aanmerking om op internationaal niveau te spelen voor Canada, Italië of Venezuela, maar uiteindelijk is zij bij het dames elftal van Venezuela gaan spelen.

Haar uitdagende foto’s op Instagram

Verder krijgt Sonia veel media-aandacht en dat begrijpen wij wel, want Sonia haar uitstraling op het veld is echt fantastisch. Zo is zij altijd gefocust en geeft zij haar fans ook regelmatig een grote glimlach. Inmiddels heeft zij dan ook ruim 429.000 volgers weten te verzamelen en deze volgers voorziet zij niet alleen van foto’s waarbij zij in actie te zien is op het veld. Er is namelijk ook te zien dat Sonia O’Neill het in haar vrije tijd geen enkel probleem vindt om uitdagende foto’s op Instagram te plaatsen. Zo verrast zij ons regelmatig met foto’s waarbij zij poseert in bikini of lingerie op de mooiste parelwitte stranden van Venezuela. Hierbij weet zij ons iedere post echt weer helemaal in te pakken met haar onvermijdelijke fitte figuur en haar prachtige rondingen.

We kunnen wel stellen dat deze tropische verschijning een absolute lust is voor het oog en jij voortaan waarschijnlijk ook aan de buis gekluisterd zit als het damesteam van Venezuela speelt. Zie hieronder de meest uitdagende foto’s van Sonia O’Neill op Instagram:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sonia María (@soniaoneill_)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sonia María (@soniaoneill_)