Social media van Sofia Vergara

Met bijna 32 miljoen volgers op Instagram kun je wel stellen dat Sofia Vergara nog steeds onverminderd populair is. Stel je voor dat heel Nederland haar op Instagram volgt, en dan heb je nog lang niet het aantal volgers dat zij heeft weten te verzamelen. Ook op TikTok heeft ze al een redelijk aantal volgers weten te verzamelen, daar staat de teller nu op 425.500. Niet heel bijzonder zullen jullie denken, maar die gedachtegang stel je misschien iets bij als je ziet dat ze er gewoon helemaal niets op heeft gedeeld. Blijkbaar heeft ze dat helemaal niet nodig om al die volgers te krijgen.

Maar goed, jullie zijn hier natuurlijk om de foto’s van Sofia. Op Instagram deelde ze drie foto’s die heel goed in de smaak vallen bij haar volgers. Op de foto’s is Sofia te zien in een zwarte bodysuit en naar zichzelf kijkt in de spiegel. En laten we eerlijk zijn, dat snappen we maar al te goed. Bekijk hieronder de foto’s van de beeldschone actrice:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sofia Vergara (@sofiavergara)

Jury bij America’s Got Talent

Naast dat Sofia geweldige en pikante foto’s op Instagram plaatst, deelt ze ook veel van haar rol als jury. Het is dat wij aan de andere kant van de oceaan wonen en wij gelukkig Chantal Janzen al in de jury hebben, maar anders hadden wij het wel geweten natuurlijk.

Weer gelukkig in de liefde

Tot slot hebben we voor de geïnteresseerden nog wat minder nieuws. Het lijkt er namelijk op dat ze weer van de markt af is. Vier maanden na de breuk met haar (inmiddels dus) ex-man Joe Manganiello, geniet Sofia Vergara geniet volop van de liefde met haar nieuwe vlam Justin Saliman. Al weerhoudt die relatie haar dus niet van het delen van nieuwe foto’s in pikante setjes.