Snow Storming is dé datingtrend voor de winter van 2022/2023

Wanneer de winter van start gaat, zijn wij mannen geneigd om sneller terug te gaan naar een ex of in een toxic relatie te blijven, omdat we tijdens de winter nou eenmaal niet zo snel iemand tegen het lijf lopen. Maar volgens de snow storming datingtrend zouden we dit eigenlijk heel anders moeten aanpakken.

Zo is het belangrijk dat we definitief afscheid nemen van exen of slechte relaties en meer tijd investeren in een nieuwe vlam. Veel mensen nemen in de winter namelijk de beslissing om uit hun relatie te stappen en volgens de datingtrend is dit voor jou dus de uitgelezen kans om een nieuwe start te maken.

snow storming dating trend 2023

Waarom is deze trend nou zo’n succes in de winter?

De snow storming datingtrend werkt in de winter goed omdat je in het najaar enorm op elkaar aangekeken bent en je dus sneller aan zal voelen dat er iets niet helemaal klopt. Je zit namelijk veel vaker samen binnen en gaat minder snel de deur uit voor afleiding. Mocht je onderbuikgevoel je vertellen dat het toch niet helemaal klopt, dan is dít het moment om er voor de feestdagen nog een einde aan te maken en op zoek te gaan naar iets wat wel werkt voor jou. Zo kan je fluitend het nieuwe jaar in gaan. Er zijn namelijk genoeg singles rond de winter, toch? En bovendien is het helemaal niet zo erg om even single te blijven. Dat is beter dan in een slechte relatie blijven zitten.

Hoe makkelijk het ook klinkt om afscheid te nemen van exen of slechte relaties, valt dat in de praktijk vaak vies tegen. Toch is het heel erg belangrijk om het er met je partner over te hebben als je er een einde aan wil maken, voordat je straks de feestdagen nog met de gehele familie moet vieren en het happy couple moet spelen. Tips nodig? Zo eindig je een relatie.