Dana White heeft aangekondigd dat animatie icoon Snoop Dogg elke week bij Tuesday Night Contender Series zal gaan aanschuiven om onverbiddelijke humor en freestyle commentaar op de actie te brengen. Dana White’s Tuesday Contender Series zullen live en exclusief op UFC Fight Pass worden uitgezonden. SnoopCast is beschikbaar als secundaire audio-feed voor de primaire uitzending. Hierdoor kan een abonnee beide streams afspelen. Verder kunnen abonnees Snoop Dogg zien via picture in picture technologie waardoor fans nog dichter bij de actie kunnen komen. Snoop Dogg is zelf in ieder geval erg tevreden met zijn nieuwe taak. Hij zei:

Schermopname (146)

 

Toen Snoop Dogg in April al zijn commentaar gaf op de highlights van de UFC gingen de fans al helemaal los. Voor een impressie van wat je te wachten staat kun je de video’s van April terug kijken. Hier hebben we er alvast één voor je.

 

Snoop Dogg zal van 11 juli te zien zijn bij Dana White. Wil je weten hoe de vechtersbazen van de UFC aan hun spieren komen? Lees dan dit artikel over de workout van Conor McGregor.