Auto automaat

Deze auto-automaat is maar liefst 15 verdiepingen hoog en volledig gevuld met brute auto’s. Van Bentley’s tot Ferrari’s, het is allemaal te zien. Hoewel het gebouw de feeling van een vending machine moet geven, zijn de geshowde auto’s niet direct te koop. In plaats daarvan wordt het gebouw door Autobahn Motors gebruikt om tweedehandse supercars te presenteren en kun jij de toren bezoeken om de auto’s te bekijken.

auto automaat man man

Zo kun jij vanaf de begane grond kiezen welke auto je graag wilt zien. Vervolgens wordt de auto gehaald, zodat je hem van dichtbij kunt bewonderen. Dit duurt ongeveer 1 à 2 minuten. In de tussentijd worden de lichten gedimd en wordt er een promotievideo van de auto afgespeeld. Wanneer de video afgelopen is, zal de auto worden gepresenteerd.

Hoewel Autobahn claimt de grootste auto verkoopautomaat te zijn, zijn zij niet het eerste bedrijf met dit idee. Zo zijn er meerdere bedrijven die Autobahn voorgingen. De bouw van de toren is niet enkel om de luxe auto’s te showen, maar is het ook voor praktische redenen gebouwd. Er is namelijk te weinig ruimte in Singapore om een grote garage te bouwen, dus dan maar de lucht in toch?

Check ook deze unieke vondst: klassieke Porsche 911 met slechts 10km op de teller