Sniper-avontuur neemt Nederland stormenderhand op Netflix

Met verbazingwekkende sluipschuttersvaardigheden en ongeëvenaarde tactische strategieën brengen deze Sniper-films de kijker op het puntje van hun stoel terwijl ze worden meegenomen op een meeslepende reis vol actie, verraad en epische confrontaties.

Van het gevaarlijke Oost-Europa tot de verraderlijke jungles van Colombia, elke film dompelt de kijker onder in een wereld van intense militaire operaties en onverwachte plotwendingen. Het is geen wonder dat ze zo snel de top hebben bereikt in de Nederlandse Netflix-lijsten.

Waar gaan de films over?

Sniper: Ghost Shooter en de daaropvolgende Sniper: Ultimate Kill zijn beide films uit de Sniper-filmreeks, die draait om het leven van sluipschutters in militaire actieomgevingen.

Sniper: Ghost Shooter volgt het verhaal van sluipschutters Brandon Beckett (gespeeld door Chad Michael Collins) en Richard Miller (gespeeld door Billy Zane). Ze worden ingezet om een gaspijpleiding in Oost-Europa te beschermen tegen terroristische dreigingen. Terwijl ze hun missie uitvoeren, ontdekken ze echter een dodelijk complot dat verder gaat dan ze zich ooit hadden kunnen voorstellen. De film draait om hun inspanningen om het complot te stoppen en de pijpleiding te beschermen, terwijl ze te maken krijgen met verraad en gevaarlijke tegenstanders.

Sniper: Ultimate Kill gaat wederom om sluipschutters Brandon Beckett en Richard Miller, dit keer terwijl ze proberen een gevaarlijke baron in Colombia uit te schakelen. Ze worden vergezeld door een Colombiaanse sluipschutter genaamd Kate Estrada (gespeeld door Danay Garcia). Terwijl ze de missie uitvoeren, ontdekken ze al snel dat ze te maken hebben met een veel grotere dreiging dan ze aanvankelijk dachten. Ze moeten niet alleen de baron uitschakelen, maar ook een groep huurlingen tegenhouden die vastbesloten zijn om chaos te zaaien. De film bevat tal van intense actiescènes en wendingen in het plot terwijl de sluipschutters hun vaardigheden en teamwork op de proef stellen om de dag te redden.

Op X/Twitter hebben fans zich ook positief uitgelaten over het feit dat de films op Netflix zijn verschenen. Check hier wat voorbeelden:

recencies films sniper netflix

En zelfs moeders zijn fan:

sniper filmreeks netflix goed