Headerfoto via 

De GT2 RS heeft 700 pk, een dubbele turbomotor van 3,8 liter en zes cilinders. Dit is 80 pk meer dan de vorige GT2 RS van het Duitse merk. Met deze 911 zit je binnen 2,7 seconden op 100 kilometer per uur, met een topsnelheid van ongeveer 340 kilometer per uur. Deze 911 heet zijn extra power te danken aan de extra turbo die de luchttoevoer naar de motor verbetert. Daarnaast heeft deze 911 een beter koelingssysteem waardoor de prestaties van de motor nog beter zijn geworden. Ook op het interieur hebben we niks aan te merken. Alcantara wordt afgewisseld door zwart leer en carbon. Dit is niet alleen heel erg licht, waardoor de auto nog sneller gaat, maar ook nog eens ontzettend stijlvol. Wij zijn in ieder geval erg enthousiast over dit nieuwe broertje van de vorige GT2 RS. Natuurlijk geven we je ook een kleine impressie van de snelste Porsche die ooit is gemaakt voor op de weg.

Nieuwe Porsche 911 GT2 RS Man Man Nieuwe Porsche 911 GT2 RS Man Man Nieuwe Porsche 911 GT2 RS Man Man Nieuwe Porsche 911 GT2 RS Man Man

Wij zijn in ieder geval super enthousiast over deze nieuwe GT2 RS. Wil je nog een dikke Porsche zien maar heb je het liever iets klassieker? Lees dan ook over deze Porsche 911 van Singer.