Headrefoto via 

Dunkirk

Deze film van Cristopher Nolan speelt zich af in 1940 als de Britten samen met de geallieerde troepen Europa tevergeefs proberen te bevrijden. De film geeft je een goed beeld van de angst en onzekerheid in de strijd tegen de vijand maar ook hoe deze strijd verbroedert. Wij zijn in ieder geval heel erg benieuwd geworden naar Dunkirk en wachten met smart op de release van 20 juli 2017.

 

Spider-Man: Homecoming

Peter Parker voelt zich in Spider-Man steeds zekerder met zijn identiteit als superheld. Peter probeert zijn dagelijks leven weer op te pakken maar dat wordt hem moeilijk gemaakt door de superschurk Vulture. Alles wat Peter dierbaar is komt in gevaar maar gelukkig heeft hij zijn nieuwe mentor Tony Stark die hem helpt bij het behalen van zijn doelen. Wij willen ook deze Spider-Man heel graag zien en zitten alvast klaar voor 6 juli 2017.

 

War for the Planet of the Apes

Ceasar en zijn apenleger gaan het gevecht aan met menselijke troepen die onder leiding staan van een meedogenloze colonel. Als gevolg van enorme verliezen wil Ceasar zijn soort wreken met zijn eigen opdracht. Uiteindelijk nemen Ceasar en de colonel het tegen elkaar op in een gevecht waarin de uitkomst bepalend is voor de toekomst van de planeet. Wij zijn in ieder geval benieuwd en kijken uit naar de release op 13 juli 2017.

Wakefield

Deze film van Robin Swicord gaat over de succesvolle advocaat Howard Wakefield die zich niet meer verbonden voelt met zijn eigen leven. Hij besluit om een ‘pauze’ voor zichzelf in te lassen en gaat op de zolder wonen. Het enige moment dat hij nog buiten komt, is wanneer hij voedsel zoekt in de vuilnisbak. Dit avontuur brengt hem niet alleen dichter bij zijn familie maar ook dichter bij zichzelf. Wij zijn benieuwd naar de release op 20 juli 2017. Dit is zeker een one to watch.

 

Homo Sapiens

Homo Sapiens is een film van Nikolaus Geyrhalter en is een verzameling van beeld dat focust op plekken die door de mens zijn gemaakt, maar waar geen leven meer in zit. De film laat zien hoe kwetsbaar de mens eigenlijk is en hoe de wereld eruit zou zien als de mens er niet meer is. De release is op 26 juli 2017.

 

Crucifixion

Deze film van Xavier Gens gaat over Nicole die de predikant Anton ontmoet. Door een reeks aan onverklaarbare gebeurtenissen realiseren de twee zich dat ze de strijd aan moeten gaan met een demoon. De realease is op 26 juli 2017 en moet je zeker gezien hebben.

 

Met dit lijstje kom je de maand juli zeker door. Wil je graag nog meer film-inpiratie opdoen? lees dan hier over de beste films van Martin Scorsese.