Ingrijpende transformatie van de snelste Audi RS6

Deze transformatie van de auto van DMO Deejay begon bij het autobedrijf genaamd Wrench Studios. Deze autowerkplaats staat erom bekend dat ze auto’s om kunnen toveren in de meest snelle racewagens. De Britse dj gaf Wrench Studios het volste vertrouwen om z’n standaard Audi RS6 om te bouwen tot een brutaal racemonster. Een cruciaal onderdeel van deze transformatie was het installeren van turbocompressors die op maat werden gemaakt. Om de auto maximale prestaties te laten leveren waren dus twee zeer specifieke fullframe turbo’s nodig. Dit deed deden de acceleratie en topsnelheid al aanzienlijk toenemen. Naast veranderingen in onderdelen waren er ook een aantal vernieuwingen nodig in het softwaresysteem. Softwareoptimalisatie is vaak een onderschat gedeelte als het gaat om het transformeren van een auto naar ongeĆ«venaarde sportauto. Dankzij het geavanceerde upgrades in het softwaresysteem kon de Britse dj de wagen op zo’n manier afstemmen dat deze optimaal zou presteren bij iedere aanraking van het gaspedaal.

Geslaagde poging voor nieuw wereldrecord

Na deze ingrijpende transformatie deed DMO Deejay zelfs een poging om een nieuw wereldrecord neer te zetten. Het ging om de snelste sprint van 100km/u naar 200km/u. Zelfverzekerd nam de dj plaats achter het stuur en was zelfs succesvol in z’n recordpoging. De Audi zette een verbluffende tijd neer van maar liefst 4,4 seconden! Daarmee brak de auto het wereldrecord en overtrof het alle verwachtingen. Na deze fenomenale prestatie is DMO Deejay echter nog niet helemaal voldaan. In de komende periode zal de Brit het project van z’n Audi RS6 nog veel verder uitbreiden. Hij zal via sociale media meer inzicht geven in de technische aspecten van deze brute sportauto.

Absurde autocollectie

Deze buitengewone prestatie heeft DMO Deejay vooral te danken aan de passie en toewijding die hij voor z’n Audi RS6 heeft. Met deze prestatie heeft de dj een heleboel autoliefhebbers weten te inspireren. Ook heeft de Brit aan de hele wereld laten zien dat hij, naast een goede discjockey, ook een geweldenaar is als het gaat om de ontwikkeling van krachtige wagens. Daar is naast een hoop kennis uiteraard ook een flink zakcentje voor nodig. Gelukkig is dat voor een populaire artiest als DMO Deejay geen enkel probleem. Zo post hij op Instagram wel vaker foto’s in dure auto’s van merken als Lamborghini, McLaren en Brabus. Het mag duidelijk zijn dat de Britse artiest over een absurde autocollectie beschikt. Jaloersmakend!