Snelle laadtijd van de PlayStation 5

Tijdens een presentatie, die werd gehouden in Japan, werd de bizar snelle laadtijd van de Playstation 5 aan het licht gebracht. Eerst werd de laadtijd van de PlayStation 4 weergegeven, wat ongeveer 8 seconden bedroeg. Iets waar wij inmiddels wel gewend aan zijn. Maar daarna lieten ze zien dat de PlayStation 5 een klasse apart is, met een laadtijd van minder dan een seconde. De bizar snelle laadtijd van de PlayStation 5 laat je bijna watertanden.

Mocht je het niet geloven, dan kan je met de beelden hieronder jezelf laten overtuigen:

We moeten er wel een kanttekening bij maken, omdat het gaat om een PlayStation 4 spel. Wanneer er met een PlayStation 5 game gespeeld zou worden, zou de laadtijd zo maar eens langer kunnen duren. Ook wordt er aangetoond hoe snel je van de ene naar de andere plek in de game kan reizen. Bij de PlayStation 5 verloopt dit allemaal soepel en kan je gewoon doorspelen. En bij de 4 kan je gerust even een plasje doen ondertussen. Dat de PlayStation 5 een verbetering gaat zijn, dat staat vast. Helaas moeten wij nog wel wachten tot 2020.

Bestel de SONY PlayStation 5 Disk Edition hier

Bestel de SONY PlayStation 5 Digital Edition hier

Mocht je iets meer informatie over de nieuwe variant willen hebben? Hier vind je de specificaties van de Sony PlaySation 5. Wat kunnen we allemaal verwachten in de toekomst?