43einhalb

Nike Grandstand 2

Iedere man dient een paar witte sneakers te hebben. Een clean paar sneakers dient als basis van bijna al jouw looks, dat geldt ook zeker voor de Nike Grandstand 2. Of je ze nou rockt onder een pantalon of onder je jeans, het is altijd goed. Om je outfit een sportief vleugje mee te geven, kan je je cleane witte sneakers rocken met een paar witte sportsokken.

Nike grandstand look MAN MAN Nike grandstand MAN MAN

GRANDSTAND

Nike €85 Shop nu
2themax sneaker

Adidas Ultra Tech Crystal White Shock Pink Core

Als jij wat meer kleur aan je outfit wilt toevoegen, dan zijn deze sneakers van Adidas wat voor jou. Deze Ultra Tech hebben ze uiterust met een aantal felle kleuren, wat de schoen naar een hoger level tilt. Met de roze strepen en blauwe accenten is dit een schoen die zeker de aandacht zal trekken. Draag deze brute maar toch soepele schoenen onder een zwarte smart pants en je bent klaar om de dag goed te beginnen.

Adidas ultra tech crystal look MAN MAN Adidas ultra Tech MAN MAN

ULTRA TECH CRYSTAL WHITE SHOCK PINK CORE

Adidas €120 Shop nu
Asphaltgold

Nike Air Max 93 White Crimson Bliss

De chunky sneakers, ook wel dad shoes genoemd, zijn dit jaar helemaal in. Hoewel je bij een term als ‘dad shoes’ waarschijnlijk denkt aan een saaie schoen, bewijzen deze sneakers het tegendeel. Het robuuste model, de dikkere zool en de felle kleuren maken deze Nike Air Max 93 een schoen waarmee jij je onderscheidt van de menigte. De roze en turquoise accenten maken dit een blikvanger van elke outfit. Leg de nadruk op deze stappers door ze op een donkere jeans te dragen.

Air max 93 look Nike air max white crimson bliss

IR MAX 93 WHITE CRIMSON BLISS

Nike €145 Shop nu
Asphaltgold

Reebok Club C 85 Chalk Sunbaked Orange Grey

De Reebok Club C 85 is een schoen waarmee jij elke streestyle outfit een stijlvolle upgrade geeft. Hoewel deze schoen door de witte basislaag zeer minimalistisch is, geven de zalmkleurige en grijze accenten de schoen een onderscheidend karakter. Tevens staan de drie kleuren goed in balans met elkaar, wat het een perfecte zomerse sneaker maakt.

Reebok club c85 look Reebok club c 85 MAN MAN

LUB C 85 FT CHALK SUNBAKED ORANGE GREY

Reebok €100 Shop nu
43einhalb

Nike Air Max 1 premium cool grey/wolf grey

We gaan verder met de Air Max familie, want laten we eerlijk zijn: deze schoen is niet weg te denken uit de hedendaagse sneakercultuur. Deze variant in het cool- wolfgrey zorgt voor ultiem comfort zonder in te boeten op stijl. Door de gemakkelijke kleur is het niet te opvallend en makkelijker te combineren met alle broeken die jij nog thuis hebt hangen.

Nike air max 1 premium greywolf MAN MAN Nike air max 1 premium grey MAN MAN

AIR MAX 1 PREMIUM COOL GREY WOLF GREY WHITE

Nike €140 Shop nu
Snkrs

Al met al komen de vetste sneakers weer van de bekendste merken. Naast zomerschoenen wil je natuurlijk helemaal zomers gekleed zijn. Dit zijn de zomer jeans van dit jaar.