Nike Air Max 1 Premium

De Nike Air Max is misschien wel één van de meest iconische modellen ooit. Deze sneaker tilt al jouw streetstyle outfits naar een hoger level. Vanwege zijn zachte kleur staat hij perfect op een paar witte sportsokken. Rol je broekspijpen op en til jouw streetstyle look zo naar een hoger level.

Bruut MAN MAN 02 Bruut MAN MAN 01

AIR MAX 1 PREMIUM SC PARTICLE ROSE METALLIC GOLD DESERT SAND

Nike €140 Shop nu

Hi Tec Silver Shadow

Deze Hi Tec sneaker is de ideale schoen voor de lente. De donkergroene kleur zorgt ervoor dat deze schoen goed past bij al jouw looks. Deze schoen staat dan ook dope bij al jouw jeans. Robuust, comfortabel en enorm stijlvol.

Bruut MAN MAN 03

HTS SILVER SHADOW RGS OLIVE NIGHT RED ORANGE

Hi Tec €180 Shop nu

Asics Gel Lyte V 

In deze Asics Gel Lyte V is een perfecte samenhang van kleuren te vinden. De lichtblauwe tinten gaan goed samen met de grijze en donkerdere tinten, wat deze schoen een ware eyecatcher van je outfit maakt. De suède afwerking dient als kers op de taart van deze sublieme sneaker.

Bruut MAN MAN 05 Bruut MAN MAN 04

GEL LYTE V BLACK BLUE SURF H805L

Asics €130 Shop nu

Adidas Campus

Deze sneaker van Adidas brengt het old school gevoel in je naar boven. Met het klassieke en veelzijdige model is dit een sneaker die je kan rocken in veel verschillende looks. Van sportief tot casual.

Bruut MAN MAN 09

CAMPUS ASH GREEN

Adidas €90 Shop nu

Reebok Club C 85 Archive

Deze sneaker is de meest ‘basic’ schoen van dit lijstje. Vanwege de tennis look van de schoen gaat deze ook perfect samen met witte sportsokken. Het minimalisme van deze schoen maakt hem stijlvol en zeer veelzijdig.

Bruut MAN MAN 07 Bruut MAN MAN 08

CLUB C 85 ARCHIVE WHITE GLEN GREEN

Reebok €120 Shop nu