Nike Air Max 1 Premium SC Olive

Deze olijfkleurige versie van het iconische model is er eentje die geschikt is voor de wintermaanden. De zachte kleur van deze nieuwe release zal passen bij vrijwel al jouw winterse outfits. Bovendien geeft de suède finish deze sneaker een stijlvolle upgrade. Robuust en toch minimalistisch.

nike air max man man 03

nike-air-max-1-premium-sc-neutral-olive-metallic-g

AIR MAX 1 PREMIUM SC NEUTRAL OLIVE METALLIC GOLD DESERT SAND

Nike €140 Shop nu

Nike Air Max 1 White Black Wolf Grey Gunsmoke 

De Nike Air Max 1 White Black Wolf Grey Gunsmoke is ook een sneaker die gemakkelijk te combineren is. Vanwege de eenvoudige kleuren kan je hem rocken met vrijwel al jouw outfits. Bovendien geeft de mix van de verschillende kleuren deze schoen een ietwat sportievere uitstraling.

nike air max man man 04

AIR MAX 1 WHITE BLACK WOLF GREY GUNSMOKE

Nike €135 Shop nu

Nike Air Max 1 Premium SC Team Red Metallic Pewter

Deze rode verschijning zal dienen als ware eyecatcher van je outfit. Draag deze Nike’s onder een basic outfit, het liefst met een zwarte broek. Op deze manier zal deze sneaker echt tot zijn recht komen. De kleur en het gebruikte materiaal geven deze schoen een chique en toch brute look.

nike air max man man

nike air max man man 06

AIR MAX 1 PREMIUM SC TEAM RED METALLIC PEWTER

Nike €140 Shop nu

Nike Air Max 1 Premium SC Wolf Grey Metallic Pewter

Deze sportieve en toch cleane sneaker heeft een perfecte balans met winterse kleuren. De zachte combinatie van verschillende tinten grijs met de witte zool maakt deze sneaker enorm stijlvol. Bovendien tillen het suède materiaal en het minimalistische logo deze sneaker naar een hoger level.

air max man man 00

AIR MAX 1 PREMIUM SC WOLF GREY METALLIC PEWTER

Nike €140 Shop nu

Nike Air Max 1 Premium Flax Flax Sail Gum

Beige is de perfecte winterse kleur voor je sneakers. Deze release is eenvoudig, stijlvol en kan je heel goed rocken met jouw casual outfit. De beige sneaker staat namelijk perfect bij al jouw jeans. De gum zool geeft deze sneaker net dat extra old school tintje.

nike air max man man

nike air max man man 09

AIR MAX 1 PREMIUM FLAX FLAX SAIL GUM

Nike €140 Shop nu