Auto te vies voor de apk

Sommige mensen leven netjes en sommige leven rommelig. Als je wordt geweigerd om een apk test te doen omdat je een smerige auto hebt, dan weet je dat je een zwijn bent. Het ziet eruit alsof er al 2 jaar iemand in de auto woont, met 6 ratten als huisdieren. Alsof de vuilnisbelt vol was en de vuilnisbakken nu worden geleegd in zijn auto.

Dit is hoe de auto’s van mensen die zeggen: “Oh gooi maar op de grond ik ruim het straks wel op” eruit zien.

vieze auto
Foto via Facebook Alex Ludlam

Afgekeurd door de viezigheid

Je ademt een keer iets te hard en er komt een hele tornado van stof in je huig. Wat dacht je van niezen? Gevaar. De man die de Apk-check zou doen vertelt op Facebook dat er geen kans is dat hij die check gaat doen. Een Apk-keuring is verplicht om de openbare weg op te gaan, zonder de goedkeuring mag je de auto dus niet rijden. Deze auto kan die goedkeuring dus niet krijgen want de mensen die de keuring moeten doen, weigeren volledig om dit te doen. De medewerker vertelt dat hij liever gewoon uit de buurt van de auto blijft, want je weet nooit wat je allemaal kan krijgen als je in die smerige auto gaat zitten.

vieze auto 2

Wij zijn het helemaal eens met de medewerker, straks springt er ineens een rat uit de auto en voor je het weet ben je begraven in het vuilnis. Bizar!