Smartphones onder de 300 euro

Smartphones lijken alsmaar duurder te worden. Waar we het vroeger nog bizar vonden wanneer we een telefoon van 500 euro kochten, kijken we nu niet meer op als een telefoon bijna de drie nullen aantikt. Ook hoeven duurdere smartphones niet per se beter te zijn. Dus, had jij geen hoesje voor je iPhone 8 en heb jij hem kapot laten vallen? Check dan één van deze smartphones onder de 300 euro.

Xiaomi Mi A2; veel opslaggeheugen en een goede camera

Voor goedkope smartphones met erg veel opslaggeheugen is de Xiami Mi A2 voor zo’n 200 euro de perfecte kandidaat. Het toestel heeft een opslaggeheugen van 64 GB en 4 GB werkgeheugen. Ook voor de fotoliefhebbers onder ons is de Xiaomi een aanrader. De dubbele camera aan de achterkant maakt foto’s van 20 en 12 megapixel. En aan de voorkant zit ook nog eens een 20-megapixelcamera, perfect voor het nemen van selfies dus. Verder is de telefoon zeer dun, heeft het een groot 5,99-inch Full HD+-breedbeeldscherm en een 2.2 GHz-octacoreprocessor.

Goedkopere smartphones MAN MAN

Motorola Moto G6 Plus; scherp beeld en sterke accu

Kijk je veel films of speel je veel games op je smartphone? Dan is het grote scherm van 5,9 inch met een Full HD-resolutie van 2160 bij 1080 pixels van de Moto 6G Plus daar perfect voor. Het toestel is verkrijgbaar voor een prijs van zo’n 240 euro. Het heeft een werkgeheugen van 4GB en een opslagruimte van 64GB. De camera heeft twee lenzen, van 12 en van 5 megapixel, en een frontcamera met 16 megapixel. Bovendien zorgt de accu er ook voor dat je met gemak het einde van de dag haalt. Iets wat vandaag de dag soms nogal een zware taak is.

Goedkopere smartphones MAN MAN

Samsung Galaxy A6+; de perfecte selfiecamera

Voor een prijs van zo’n 190 euro krijg je misschien wel een van de beste selfiecamera’s van dit moment. De Samsung Galaxy A6+ heeft namelijk een front camera van  24-megapixel en met de enorme 3500 mAh-batterij kun je uren lang de mooiste foto’s schieten. Het scherm van 6 inch is een Full HD+- inclusief een OLED-display. Hiermee heb je een hogere helderheid, betere prestaties en een hoger contrast. Verder heeft het toestel een werkgeheugen van 3GB en 32 GB opslag.

Goedkopere smartphones MAN MAN

Honor 9 lite; werk en privé nummer op één toestel

In de simkaartslede van de Honor 9 Lite is het mogelijk om twee simkaarten te stoppen. Heb je dus een apart werk en privé nummer en zit je de hele tijd met twee toestellen in je hand? Dan is dit toestel van 199 euro wellicht de beste oplossing. Het frame is gemaakt van metaal en de voor-en achterkant is van glas. Het scherm is 5.56 inch groot met een Full HD+- resloultie van 2160 x 1090 pixels. Bovendien beschikt het toestel over twee dubbele camera’s van 13 en 2 megapixel.

Goedkopere smartphones MAN MAN

Wiko Lenny 5; de Android-Go telefoon

Wanneer je niet erg veel geld uit wilt geven aan een telefoon is de Wiko Lenny 5 voor 100 euro het meest ideale toestel. De specificaties van het toestel zijn niet heel bijzonder, maar voor dat geld hadden we ook niet anders verwacht. Het heeft een afgeslankte versie van Android, 16GB opslaggeheugen en natuurlijk een voor- en achtercamera.

Goedkopere smartphones MAN MAN

Met deze smartphones onder de 300 euro haal jij een waardige gadget in huis.