1. Warm concrete

Wat direct opvalt aan de kamer is het gebruik van beton in een geometrische vorm, met een oversized hoofdeinde en hangende lampen van koper. Ondanks het beton blijft de slaapkamer heel warm en uitnodigend, zeker wanneer je dit vergelijkt met de sneeuw buiten. Het enorme bed nodigt je uit om erin te komen liggen.

slaapkamer creatief inrichten man man slaapkamer creatief inrichten man man 1 slaapkamer creatief inrichten man man 2
Foto via

2. Down layers

Rustig, maar luxueus. Dat zijn de woorden die te binnen schieten bij deze slaapkamer. Doordat er gebruik is gemaakt van drie verschillende lagen en materialen bij de muur van het hoofdeinde, is er een creatief effect ontstaan. Waar het natuurlijke hout een warme indruk achter laat, zorgt het glas voor een stijlvol uiterlijk. Maar ook de functionele witte kastjes passen uitstekend bij de keuze. Het lage bed, en de rest van de kamer maken dit tot een prettige slaapkamer die van top tot teen gestyled is.

slaapkamer inrichten inspiratie man man slaapkamer inrichten inspiratie man man 5 slaapkamer inrichten inspiratie man man 3
Foto via

3. Big and beautiful

Het kan niet anders dan dat je deze muur stijlvol vindt. De zachte rechthoekige blokken zijn uitgestrekt over de breedte van de kamer. Door de zachte look geven ze de kamer een prettig gevoel. En zoals je ziet geeft zo’n oversized hoofdeinde een heel ander karakter aan de anders simpele kamer. Een ander pluspunt is dat dit soort panelen helemaal niet duur hoeven te zijn. Naast de antraciete wand met beige panelen, staan lampen die perfect bij deze stijl passen en het kleed geeft de kamer wat meer kleur.

 

slaapkamer bed inspiratie interieur man man slaapkamer bed inspiratie interieur man man 2 slaapkamer bed inspiratie interieur man man 1
Foto via

4. Brick suite

De bakstenen muur zorgt voor een simpel en rustig effect, doordat hij wit is geverfd. Hij behoudt zijn karakteristieke textuur, maar zorgt wel voor een wat meer classic look dan de slaapkamers hierboven. Het schilderij aan de linkerkant is een soort verlengstuk van het hoofdeind. Aan de andere kant zien we een schitterende houten want met lengte panelen die licht doorlaten. De overall look oogt chic, stijlvol, maar wel persoonlijk.

 

slaapkamer bed inrichten man man slaapkamers bed inrichten man man 1 slaapkamers bed inrichten man man 2
Foto via

Check hier meer slaapkamers voor mannelijk wooninspiratie.