The Sinner 2

De Netflix Original serie The Sinner gaat over een huismoeder, gespeeld door Jessica Biel, die tijdens een bezoek aan het strand een man vermoordt. Het is bekend wat er is gebeurd, maar niet waarom zij ‘zonder reden’ een moord heeft gepleegd. Een meeslepend onderzoek volgt. Het verhaal is spannend en leek afgerond te zijn na het eerste seizoen, maar niets is minder waar. Volgens SpoilerTV gaat het tweede seizoen van The Sinner wederom het verhaal vertellen achter een mysterieuze moord, maar dit keer wordt de dubbele moord van een elfjarige jongen met een onverklaarbaar motief onder de loep genomen. Harry Ambrose zal sowieso terugkeren om deze moord op te lossen. Wie er verder nog terug zullen keren in het tweede seizoen is nog onbekend.

 

Releasedatum

Naar aankondiging van Jessica Biel op Twitter zal het tweede seizoen aankomende zomer te zien zijn in Amerika. Naar verwachting zal de serie in het najaar op Netflix verschijnen. Ondanks dat er nog geen trailer is van het tweede seizoen, is er wel al één beeld vrijgegeven.

Ben je op zoek naar een andere spannende serie om te kijken? De trailer van de Deense Netflix Originals serie ‘The Rain’ belooft veel goeds.