Singles Day 2022 vieren we met single bekende Nederlanders

Het is Vrijgezellendag 2022 (Guanggun Jie). Tijdens deze populaire feestdag vieren de Chinese jongeren dat zij single zijn. Dan vraag jij je vast ook af waarom dit gevierd wordt op 11/11, dat is eigenlijk heel simpel. Het cijfer één staat namelijk symbool voor alleen zijn.

Om deze speciale dag te vieren, hebben wij een paar van onze favoriete single BN’ers op een rijtje gezet. Dus mocht je zelf nog geen geluk gehad hebben in de liefde, maar ben je wel opzoek? Waag je kans.

Yolanthe Cabau

De prachtige Yolanthe Cabau mogen we natuurlijk niet vergeten en staat verdiend aan de top van deze lijst. Nadat zij samen met Wesley Sneijder besloot een punt achter hun huwelijk te zetten in 2019, is het vrij rustig gebleven in het liefdesleven van de Spaanse actrice. Dus mocht je nog je slag willen slaan bij Yolanthe, ga ervoor!

Jutta Leerdam

De mooiste schaatsster van Nederland mag na een vervelende relatiebreuk met haar ex-vriend Koen Verweij, zeker niet missen op de lijst met de knapste single BN’ers. Iedereen kent ondertussen de mooie maar ook zeker snelle Jutta Leerdam. De Nederlandse wereldkampioenne op de sprint met een echte killerbody. Haar wil je gewoon mee uit eten nemen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Anna Nooshin

Een naam die we bijna niet kunnen wegdenken in het sociale media en televisielandschap is Anna Nooshin. Naast Jutta heeft ook zij recent een relatie beëindigd. Jammer voor haar natuurlijk, maar wel goed nieuws voor de single mannen. Wel gaan er geruchten rond dat deze mooie dame al gespot is met andere heren, dus wij zeggen: wees snel voordat het te laat is!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin)

Georgina Verbaan

Als we voor iemand de stoute laarzen aan willen doen, is het wel voor Georgina Verbaan. Hoewel de voorkeur van de iconische Georgina meer naar vrouwen gaat, mag zij zeker niet ontbreken op deze lijst. Dus mocht jij of eventueel een goede vriendin van jou nog interesse hebben in deze prachtige dame, zet dan jouw beste beentje voor!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Georgina Verbaan (@gverbaan)