Wie is de vriendin van Karim Benzema?

Het 32-jarige model Jordan Ozuna is de vriendin van de Franse voetballer Karim Benzema. Jordan is geboren op 1 Januari 1995 in Maryland. Vroeger werkte ze als serveerster bij het Amerikaanse restaurant Hooters, in Las Vegas. Deze prachtige dame staat onder contract bij verschillende modellenbureaus, waaronder State Management, Caroline Gleason Management, Tricia Brink Management en The Salt Agency. Kortom, ze is populair in de modellenwereld.

 

Er werd al eerder gespeculeerd dat de twee samen waren. Zo was ze namelijk eind mei aanwezig toen Benzema Real Madrid naar een 1-0 overwinning leidde tegen Liverpool in de Champions League-finale. Begin augustus werden de geruchten steeds geloofwaardiger toen Jordan een foto op Instagram plaatste van toen ze samen knuffelden. Maar toen de twee een foto deelden van een videogesprek tussen hen waarop ze duidelijk plezier hadden, was het duidelijk. Jordan maakte het officieel bekend door na het Ballon d’Or gala foto’s van hen samen te plaatsen. Ze zetten hieronder: “Last night was magical. Nobody deserves this more than you baby.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jordan (@jiordyn)

Jordan Ozuna heeft relaties gehad met andere bekendheden

Hoewel Jordan momenteel vooral bekend staat als de vriendin van de voetballer, werd ze vooral beroemd door haar relaties met andere beroemdheden zoals Justin Bieber, Tyga en Younes Bendijma.

Volgens geruchten verwachten Benzema en Ozuna hun eerste kindje samen, maar ze hebben hier nog niet op gereageerd. Wel heeft de voetballer zelf al twee kinderen met twee van zijn exen. Hieronder vind je meer beelden van de knappe Jordan (Instagram):

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jordan (@jiordyn)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jordan (@jiordyn)