Wanneer verlangt een vrouw naar mijn aandacht?

Een vrouw kan verlangen naar jouw aandacht zonder dat je het doorhebt. De verlangens naar aandacht kunnen erop duiden dat zij wel geïnteresseerd is in jou. Het mooiste is natuurlijk om dit door te hebben, zodat je hierop in kan spelen. Daarom hebben wij 5 signalen voor jullie waaraan je kan herkennen dat een vrouw naar jouw aandacht verlangt.

 

1. Aanraken en lief lachen

Als je iets vertelt en zij raakt heel subtiel jouw arm aan. Dit kan vriendelijk bedoeld zijn en we moeten natuurlijk niet te snel van een mug een olifant maken. Maar een kleine flirterige glimlach met een subtiel en zacht handje die over je heen gaat? Dit gebeurt zo een aantal keer als jij een verhaal vertelt en de losheid spat er vanaf. Wat betekent dit nou? Je komt er nooit achter als je het niet probeert.

flirten of vriendelijk gedrag

2. Oogcontact en lachen naar elkaar

Je staat in een bar en een vrouw aan de andere kant van de bar glimlacht de hele tijd naar je en kijkt je vrij intens aan. Oké, het ook zijn dat ze lacht naar die spetter naast je maar we gaan ervan uit dat ze naar jou lacht. Er meteen op af rennen en met goede moed haar proberen te versieren is niet wat je moet doet, maar begin eens met terug lachen. Niet elke vrouw die naar je lacht zal je aandacht willen, maar het is natuurlijk wel een klassieker om een eerste contact te leggen.

3. Ze maakt zich altijd op voor je

Waar hebben mannen aandacht voor? Een vrouw die er verzorgd uitziet. Jullie zien elkaar vaker en zij maakt zich elke keer weer mooi als jullie elkaar zien. Ze heeft ook altijd net iets speciaals aan als jullie elkaar zien, wat er juist uitspringt en jouw aandacht trekt. Het kan zo maar zijn dat ze jou aandacht wil. Ze hoopt natuurlijk dat je dit opvalt en je scoort ook zeker punten als je dat doet.

wil een vrouw mijn aandacht

4. Ze vraagt om je hulp

Een vrouw die hulp nodig heeft, is niet automatisch een vrouw die je aandacht wil. Maar gaat zij jou vragen om je te helpen met haar computer terwijl ze weet dat je niet een genie bent op dat ding? Ja, dat kan zo maar zijn dat een vrouw verlangt naar je aandacht. Ze wilt liever dat jij er bent en het wellicht niet fixt, dan dat Mario van hiernaast komt en het wel fixt.

5. Interesse en persoonlijke informatie

Als een vrouw interesse toont in MMA terwijl ze dat eigenlijk helemaal niet leuk vindt, dan kan je wel eens afvragen wat dat betekent. Wanneer ze ook nog eens persoonlijk wordt, is dat wel een erg goed teken. Kijk, als jullie al langer vrienden zijn, hoeft het niks te betekenen. Vrienden vertellen elkaar toch persoonlijke dingen. Maar als jullie elkaar niet echt kennen, is het wel erg frappant dat zij interesse toont in de dingen die jij leuk vindt. En helemaal als ze die zelf niet leuk vindt. Daarnaast vertrouwt ze je ook nog eens met persoonlijke informatie. Het kan wellicht iets betekenen.