Ze probeert het gesprek ten alle tijde gaande te houden

Zitten jullie nog in de begin fase? Dan zijn jullie waarschijnlijk voornamelijk online met elkaar bezig. Mannen zijn vaak wat minder sterk online en dat kan zichzelf soms tegenwerken. Mannen appen vaak minder ‘enthousiast’ online dan vrouwen. Hierdoor kunnen vrouwen het idee krijgen dat ze niet in hen geïnteresseerd zijn, en kunnen zij dus sneller afhaken. Een van de signalen dat vrouw je dus écht heel leuk vindt, is dat ze telkens het gesprek gaande probeert te houden.

5 overduidelijke signalen dat ze je héél interessant vindt

Haar vrienden weten wie je bent

Zoals je vast wel weet zijn vrouwen échte roddeltantes en praters. Wanneer haar vrienden dus van tevoren al weten wie je bent, dan kan best wel eens een goed teken zijn. Hierbij moeten wel wel zeggen dat het niet altijd een heel goed teken is. Stel dat je namelijk een beetje iets ‘raars’ hebt gezegd, kan het ook zijn dat ze haar vrienden hierover heeft ingelicht.

Plagen is én blijft een belangrijke

Wanneer een vrouw je echt leuk/interessant vindt, vindt ze het leuk om telkens flauwe grapjes richting jouw kant te gooien. Hiermee probeert ze een beetje aandacht te trekken. Vrouwen vinden het namelijk vaak moeilijk om direct te zijn over haar gevoelens. Ze probeert met plagen dus een beetje op een verlegen manier te zeggen dat ze je wel een heel leuk persoon vindt.

5 overduidelijke signalen dat ze je héél interessant vindt

De vrouw raakt je onnodig aan

Je hebt het vast wel eens meegemaakt. Je bent met een vrouw aan het praten en midden in het gesprek legt ze opeens een hand op je arm of been. Dit is van hen een overduidelijke flirt move. Dit doen vrouwen omdat hen altijd is gezegd dat mannen hier nerveus om kunnen worden. En ja… het werkt wel.

Ze neemt jouw gedrag een beetje over

Reageer jij voor meer dan twee uur niet op haar berichtjes? Dan is het nu jouw beurt om precies zoveel uur en zoveel minuten te wachten op een reactie. Het is een beetje automatisme bij vrouwen om het gedrag van diegene die zij leuk/interessant vindt te spiegelen.

Benieuwd naar meer signalen dat een vrouw je ziet zitten? Lees ze hier!