Vindt mijn date me aantrekkelijk?

Proberen te ontcijferen of de persoon waarin je geïnteresseerd bent hetzelfde gevoel heeft als jij… een lastige zaak. Gelukkig heeft een datingexpert genaamd Broderick Boyd (tevens medeauteur van het boek Magnetize Your ManAttract The Right Man To Share Your Life With & Be Happier ASAP!) een hint gegeven waar jij op kan letten tijdens je date. 

Het heeft allemaal te maken met het ontvangen van complimentjes. Hij deelde een video op TikTok waarin hij vertelt dat het een goed teken is wanneer een compliment niet over je uiterlijk gaat. Ja, echt waar. Zijn theorie: als je iemand bent die fysiek aantrekkelijk is, zullen de meeste mensen ervan uitgaan dat je al veel complimentjes hebt gekregen over je uiterlijk. Jij zal in het verleden vast wel wat hebben gehoord over die mooie blauwe ogen van je of die gespierde schouders, dus dan wordt het snel cliché om hier ook een compliment over te geven, toch? 

Het klinkt logisch, maar hoe weet je dan dat ze geïnteresseerd zijn in jou? Mensen zullen complimentjes geven over andere dingen, zoals je persoonlijkheid, iets wat je hebt gedaan of wat je draagt. Is dat het geval? Dan is het meestal een heel goed teken.

Het kan zijn dat mensen misschien niet zo vaak complimentjes geven, omdat ze ervan uit gaan dat je al complimentjes krijgt op dat specifieke gebied. Krijg je soms dus maar weinig of geen complimenten over je uiterlijk, dan hoeft dat niet per se iets slechts te zijn.

Tot slot is het handig om te weten wat de ander echt een afknapper vindt. Je wil natuurlijk niet je eigen ruiten ingooien. Check dus ook wat vrouwen onaantrekkelijk vinden.