Waar gaat de Immaculate met Sidney Sweeney over?

In de film Anyone but You was de prachtige Sidney Sweeney te zien in een grappige, vrolijke rol. Met haar leuke lach en killerbody liet ze veel bioscoopgangers op het puntje van hun stoel zitten. In de nieuwe horrorfilm zal dit hoogstwaarschijnlijk wel wat naders zijn.

In de film, geregisseerd door Michael Mohan en geschreven door Andrew Lobel, speelt Sidney Sweeney de Amerikaanse non Cecilia, die na een bijna-doodervaring vertrekt naar een klooster in Italië om zich volledig te geven aan God. De film speelt zich af in een groot klooster. Uiteindelijk ontdekt Cecilia dat ze op een wonderbaarlijke manier zwanger is geraakt, terwijl ze nog maagd is. Dit zorgt ervoor dat ze wordt gezien als de nieuwe heilige Maria. Tijdens haar verblijf in het klooster merkt ze dat er angstaanjagende dingen plaatsvinden.

Bekijk hieronder de trailer van de horrorfilm Immaculate te zien:

Wat kan je nog meer zien in de nieuwe horrorfilm?

De hoofdrol in de film is natuurlijk de prachtige Sidney Sweeney, die zich helemaal inleeft in de non Cecilia. In de trailer vangen we een glimp op van Álvaro Morte, die El Professor speelde in de Netflix-hitserie La Casa de Papel.

Verder zal je genoeg enge nonnen zien die hun kruizen niet op een heilige manier gebruiken. De regisseur Michael Mohan zal je laten geloven dat alles opbouwt naar een vuur-en-zwavel einde, maar de film kiest het duistere en schokkende pad.

Ondanks de film zich afspeelt in de jaren 70, is er wel een moderne draai aan gegeven over de autonomie van vrouwen en hoe geloof kan worden gebruikt om verouderde regels te rechtvaardigen. Voeg daar de energie van de jonge actrice Sweeney aan toe en wellicht zal de nieuwe generatie horrorfans de oude klassiekers ook even bekijken. Heb jij zin om deze film te zien met de altijd prachtige Sidney Sweeney? Sinds 3 april 2024 is de film Immaculate overal in de bioscopen te zien.