De loterijwinst op het vliegveld

Op het vliegveld van Dubai, wordt meerdere keren per maand de Dubai Duty-Free Millennium Millionaire-loterij georganiseerd. Wat is het idee? Bij aankoop van een belastingvrij artikel, is het mogelijk om een lot voor deze loterij aan te schaffen. Een lot hiervoor kost ongeveer 250 euro. In totaal zijn er per trekking 5.000 loten in omloop, waardoor de kans op winst voor een loterij relatief groot is.  De Nederlandse expat wilde het vliegtuig pakken naar Armenië, en kon de verleiding om zo’n lot te kopen in ieder geval niet weerstaan. Uiteindelijk bleek deze keuze behoorlijk goed uit te pakken…

Dubai vliegveld winst loterij

Een Nederlander in Dubai

De 30-jarige Nederlander, genaamd Saro Djerrrahian, was uiteraard zeer gelukkig met deze prijs. Zo dankte hij de loterij, en vertelde hij na de loterijwinst, dat hij aan de Dubai Duty-Free Millennium Millionaire-loterij mee zal blijven doen. We zijn benieuwd of hij de volgende keren weer in de prijzen valt, of dat hij hiermee zijn miljoen verkwanselt. Ondanks dat Saro een Nederlands paspoort heeft, woont hij al drie jaar in Dubai. De beste man heeft hier zijn eigen e-commerce bedrijf opgericht, en gebruikt deze welvaartsstad als locatie om aan zijn business te werken. Dit geldbedrag is natuurlijk een leuke bijkomstigheid voor zijn business.

Niet de eerste winnende Nederlander

Saro is niet de eerste Nederlander die een prijs te pakken heeft bij deze loterij. In 2016 en 2017 waren er ook twee Nederlanders die spontaan miljonair waren na een tripje in Dubai. Voor de rest zijn er bij de loterij ook nog een aantal andere grote prijzen te winnen. Zo zijn er bij de loterijwinst op het vliegveld van Dubai auto’s en motoren, zoals een Mercedes-Benz G 500, een Range Rover Sport Dynamic HSE P400 en een BMW S 1000 RR te winnen. Al met al heeft de loterijdeelname voor Saro behoorlijk geloond, en kan hij de komende tijd prima teren op zijn miljoen.