Een klassieke biertruc

Wellicht ken je het klassieke trucje van de shotgun al. Het idee is eigenlijk dat je een gat maakt in je blikje bier, het lipje overmaakt, en door het gemaakte gat je het biertje zo snel mogelijk achterover tikt. Het mooie aan dit leuke foefje is, dat je in een bizar korte tijd je een biertje kan adten, zonder dat je er al te veel moeite voor hoeft te doen. Is dat even lekker!

 

Een stijlvolle variant van de klassieke shotgun

Shotfun is eigenlijk een stijlvolle variant op de klassieke shotgun. Het idee is dat je een blikje bier in het shotgunvormige product stopt. Hierdoor wordt er een opening gemaakt in het blikje. Door een paar keer de hendel te verschuiven, komt er druk op het biertje te staan. Hierna kan je een soort gat openen, waardoor je het biertje in korte tijd kan wegdrinken. Op deze manier kan je stijlvol, en in recordtijd je biertje wegklokken.

Zie hieronder hoe je een adje trekt met de Shotfun:

@shotfunshotgun Shotgun out of a shotgun! Done! #chuggernaut #drinkinggames #shotfun #cheers #whiteclaw ♬ Eminem X Untouched Carter Walsh Mashup – CarterWalsh

Meerdere varianten

Ondanks dat deze dame dit adje in een wat laf tempo trekt, lijkt deze gadget ideaal voor deze zomer. Hoe mooi is het om met vrienden een wedstrijdje te doen! De Shotfun is te koop in meerdere kleuren, en is te koop in twee formaten. De eerste is voor de klassieke bierblikjes van 33 cl zoals wij ze kennen. De andere is voor de iets smallere bierblikken met eenzelfde inhoud.

 

shotfun

Shotfun blue/red

Shotfun €47,55 Shop nu

De Shotfun is wel even een aankoop. Zo betaal je voor dit product het bedrag van € 47,55. Wellicht dan maar even besparen op je pilsemannetjes. Gelukkig hoeven de goudgele gluiperds helemaal niet zo prijzig te zijn. In de supermarkt liggen genoeg goedkopere gerstenatjes die prima in dit bierkanon passen. Dit is het goedkoopste merk bier in de supermarkt.