Shooter seizoen 4

De Amerikaanse zender USA Network heeft onlangs bekendgemaakt het vierde seizoen van de hitserie Shooter gecanceld te hebben. De kijkcijfers van de serie liepen gedurende het derde seizoen hard achteruit, wat voor USA Network genoeg reden was om de serie te cancelen. Toch blijft de kans aanwezig dat we alsnog het vierde seizoen van deze hitserie kunnen verwachten.

Shooter seizoen 4 MAN MAN

In ons eigen land is Shooter – zoals jullie hoogstwaarschijnlijk wel weten – te volgen via Netflix. Sinds het eerste seizoen in het jaar 2016 verscheen er wekelijks een nieuwe aflevering op de online streaminggigant. Echter had Netflix geen inbreng met betrekking tot het beslissingsproces of er al dan niet een vierde seizoen moest komen. Volgens Amerikaanse media denken Universal Cable Productions en Paramount Television eraan om het vierde seizoen van Shooter elders onder te brengen. Of Netflix zelf geïnteresseerd is in de overname van Shooter is nog onduidelijk.

Mocht jij je vooralsnog willen vermaken met een andere serie, dan hebben wij de serie van dit moment gevonden. Farina (Cocaine Coast) is de nieuwste Spaanse Netflix knaller.