Fariña (Cocaine Coast)

Als je een fan bent van Narcos, dan is deze nieuwe serie ook zeker wat voor jou. In Fariña word je meegenomen in de Spaanse drugswereld van de jaren ’80. Fariña (Engelse naam: Cocaine Coast) is gebaseerd op een non-fictieboek van auteur Nancho Carretero. Eén van de jongste vissers, genaamd Sito Minanco, wordt langzaamaan meegesleept in de duistere wereld van drugshandel. Door zijn stuurkunsten is hij uitermate geschikt als smokkelaar. Hoe hij in eerste instantie (nog redelijk onschuldig) begint met het smokkelen van tabak, gaat het op een gegeven moment uit de hand lopen wanneer hij in contact komt met cocaïnedealers in Panama. Elke aflevering belicht een jaar uit het leven van Sito en laat de bizarre ontwikkeling zien van een jonge visser tot aan een grote drugsbaas.

farina cocaine coast MAN MAN

Het is mogelijk om deze serie in twee talen te bekijken. Zo heb je op Netflix de keuze uit de Spaans of Engels gesproken versie van deze brute serie.

Netflix is zijn assortiment duidelijk aan het uitbreiden. Onlangs is de Netflix Original I Am A Killer online gezet, één van de meest bizarre documentaires van de online streaminggigant.